Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (26):

Internes

Artikel-Archiv, Qershor, 2016


28.06.2016  

Ta lëm për pak,,Betejën e Kosovës“si festë Serbe, ti kthehëm Betejës së Kosharës
Ka kohë që kur alarmohët opinioni për politikat dhe fatin kah po e qojn...

28.06.2016  

Sot 28.06.2016, cicërrimat melankolike të zogjëve më zgjuan nga gjumi
Mengjesi jo shumë i hershëm e më diell, pasi e kem ditë të lirë pune,...

26.06.2016  

Unë po shkoj drejt atje, nuk po ndalem si hera tjera tek ti motra ime
Pushimet verore për ne Mergimtarët, janë e vetmja qelizë e cila po...

26.06.2016  

Shtëpia e vjetër ku vlojn kujtimet dhe burojn përshkrimet e jetës në këto troje
Foto 1: Shtëpia e vjetër ku u linda dhe u rrita si femijë, shtëpi...

21.06.2016  

Një dhuratë nga miku i cili nuk e donë heshtjën time publike
Më 18.06.2016 isha në vlugë të punës dhe bukur i lodhur, më...

16.06.2016  

Drejtshkrimi në RTK dhe ne që lexojm e dëgjojm atë
Ka kohë që kur me mundon për lëshimet që bëj në drejtshkrim por ja sa e...

11.06.2016  

Loja Shqiperi-Zvicer filloj -
Loja Shqiperi-Zvicer filloj, uroj dhe shpresoj të jetë një lojë fer dhe...

06.06.2016  

Uruar muaji i Ramazanit
Gjithëatyre të cilët për mes besimit Islam besojn në Zotin e gjitha...

05.06.2016  

Tubim festiv, permbyllja e vitit shkollor 2015-2016 Küttigen 05.06.2026
Sot, në Küttigen të Zvicrës, më sukses u mbajt një tubim festiv më...

05.06.2016  

Dy aktivitete kulturo-shkencore të nivelit të lartë nderkombëtar
Sot 04.06.2016 edhe një promovim librash të ngjeshur më hulumtime...

01.06.2016  

Përkujtim, dy vite të rënda pa ty Nënë
Sa më shumë që dua ta harroj vdekjën tënde Nënë, aq më e gjatë nata më...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]