Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (25):

Internes

Artikel-Archiv, Maj, 2016


14.05.2016  

Rikthimi në gjeopolitikë (Autor Fatmir Arifi)
Para artikullit dy fjalë më një sqarim timin në fund: Është një...

12.05.2016  

Dëgjo mesazhët më kohë Serbi, jo pas kohe ngase po na kushton
Edhe një paralajmërim i radhës, si këshillë Serbisë fqinje e cila po...

11.05.2016  

Hiqu tij se aj më shumë lëshon divahane se sobë burrash
Besoj, të gjithë, kudo në Kosovë e kryesisht në Dukagjin, kanë dëgjuar...

11.05.2016  

Edhe një formë e mirë disciplinimi për gjithë çfarë shkruajm në Facebook
Nuk e di a po ju ndodh edhe juve apo vetëm mua që vet stafi i...

10.05.2016  

Bajram Ajeti fb 10.05.2016 ( Dorëheqja më vullnetin e tij dhe faktorët )
Bajram Ajeti, Njoftim : Me vullnet dhe besim iu bashkova Nismës për...

10.05.2016  

Ibish Neziri facebook 10.05.2016 ( Kom.im mbi mallkimin e tij )
Ibish Neziri : Sot e lexova në "Gazeta Express" titullin: "SKANDALOZE,...

07.05.2016  

Spiunet, veqse perfitues të gjitha kohëve, ata po dëshmohen edhe si trima
Është një barsoletë, po mendohet se do dal realitet i këtyre ditëve në...

05.05.2016  

Takim i vonshëm por u ndjem mirë për aq kohë debati evokimesh
Sot, krejt vonë kur isha në vlug të punës, me telefonuan dhe më treguan...

05.05.2016  

Më reprizë, përkujtoj këtë ditë të madhe të shpirtmëdhenjëve të kombit tonë
Përkujtoj këtë ditë të madhe të shpirtmëdhenjëve të kombit tonë bashkë...

05.05.2016  

Letër përgjigje mikut Sejdi Veseli
Është një letër kjo, ku, miku Sejdi Veseli na dërgon dhe kërkon nga...

04.05.2016  

Mos u pendo më nacionalizmin tënd nese e ke real dhe të vetkontrolluar
Asnjëhere nuk ka ndodhur, nuk ndodh sot as neser që një nacionalist...

03.05.2016  

Urime 35 vjetori i kurorës ( Martesës ) motra ime e vetme Fahrije
Sot 35 vite më parë, datë kjo e cila më kujtojn shumë çka ! Mos të...

03.05.2016  

Edhe një njohje e madhe e Kosovës, sporti po ik nga politika e ndarjeve
Zëri, vullneti i popullit dhe i rinisë së Kosovës, po shkon andej nga,...

03.05.2016  

Nuk është leht të jesh politikan e diplomat i gjitha kohëve
Pa ndihmën dhe perkrahjen e grupimeve të ndryshme politike, pa dallim...

01.05.2016  

Gjergj Kastrioti ( Skënderbeu) tribun kombëtar, pse nuk ishte mercenar
Kishte shqiptar, akoma më luftëtar dhe me, më shumë beteja të fituara...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]