Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (23):

Internes

Artikel-Archiv, Maj, 2016


31.05.2016  

Iku ditëlindja, jeta vazhdon drejt tjera festash ardhëshin më gëzime ato
Po e zë vendin e rëndtitjës këtu që ta kem në këtë kronologji jete e...

31.05.2016  

Bedri Halimi facebook 31.05.2016 ( Të ndershmit dhe të pa ndershmit)
HESHTJA E TË NDERSHMËVE Njerëzit e ndershëm që kontribojnë nga...

31.05.2016  

Të shkohët rënd më rënd, lidhje pas lidhjesh, për ngritje-zbardhje realitetesh
Mentor Mushkolaj facebook 31.05.2016 Pra vetem nje shok mi dergoj...

30.05.2016  

Një koment i gabuar, më tendencë e më nxitim por i mirëseardhur per sqarim
Pjesëmarrja ime në këtë kuvend zgjedhor, në cilësinë e mysafirit të...

27.05.2016  

Sot, sapo u ktheva nga puna,,në profilin tim kishin shtruar temën ,,Birra Pejës"
Albo Ibrahimi në profilin tim facebook 27.05.2016 më Smail Imeri dhe 75...

26.05.2016  

A është e gjitha kjo çfarë u tha për z. Haliti, a vërtetë po dalin guximtar
A është e mundur kjo !!! a u besohët njerzëve të sherbimeve të huaja...

25.05.2016  

Nga fletorët e vetme të cilat i shpetuan flakës së luftës 1998-99
Sa puna më shkrime të tërat në digjital sot, po si tu bëj këtyre tani !...

25.05.2016  

Ftesë –promovohet vepra hulumtuso-shkencore ,,EPOSI I KRESHNIKËVE“f
Për pjesëmarrje në përurimin e projektit hulumtues shkencor të...

24.05.2016  

Tëmë e parakohshme për mua ta trajtoj, por edhe nuk po mund duroj
Dy artikuj rival dhe komenti im mes tyre : Suspendohet Rexhep Osmani...

24.05.2016  

Ndryshimet edhe mund të vijn, por lutëm të mos viejn më hamshor të rinj
Foto nga Thoma Duka, ‎VICI i 24 OREVE TE FUNDIT dhe komenti im :...

24.05.2016  

U bëre gaz,o Isë!. (Këtu u ndalem gjatë vlerësimeve të gjithave çfarë u thanë)
Nese, për pak kohë ndalemi së shkruari e publikuari mbi rastin e zonjës...

23.05.2016  

Tregim nga analet e vjetra të Manastirit të Deçanit dhe Koment përgjigja ime :
Sot 23.05.2016, sapo hapa PC-n, fillova dhe i përfundova ata pak minuta...

22.05.2016  

Solidarizim tërë ditën më zonjat, Donika Gërvalla dhe Vjosa Osmani
Që nga kafja e mengjesit e deri në mbrëmje, të gjithë kundër sjelljës...

22.05.2016  

Edhe zonja Shukrie Ramadani, kunder politikave kriminale
Mos ta harrojm as edhe një zë i cili ngritet kundër krimit dhe...

22.05.2016  

Matoshi: Zvarritja e Gërvallës-skandal, LDK -parti e mendjeve kriminale
PS. Pak fjalë para shkrimit të plotë të...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]