Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, prill, 2016


12.04.2016  

Puna të cilën nuk e bën,duket e vogël por shikoje më afër pa shih sa punë ka.
Tash sa kohë komuna Emmen-Emmenbrücke ka një vlim ndertimësh si...

08.04.2016  

Urime por mos harro z. President Thaçi
Politika e mos pajtimit, në raste të caktuara, për hirë të proceseve...

05.04.2016  

As hulumtmi i së vertetës, mjerisht nuk po bëhet pa tendenca e pa anësime
E lexova artikullin, gjithësesi hulumtues dhe konstatues por i...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]