Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (16):

Internes

Artikel-Archiv, Prill, 2016


29.04.2016  

Jo, unë nuk po heshti mbi gjithë çfarë po ndodh në Kosovë e më gjerë
E kanë gabim ata që njëritjetrit në Kosovë po i thonë se, Xuni tani kur...

27.04.2016  

A pat kënaqësi më të madhe se kjo këto ditë ju lutëm ?
Puno dhe impuno më punë. Më punë bëhët dhe mbrohet Shteti. Të lumt...

26.04.2016  

Një perkujtim-prononcim publik kushtuar veprimtarit Ymer Neziri
Më vëllëzrit Neziri, kam pas bashkëpunim të ngjeshur, të pa nderprer...

26.04.2016  

Takimi i radhë dhe rrefimet më z. Pollozhani sot 26.04.2016
Siq kam premtuar se do të thëm diçka më shumë mbi vizitën e z. Jashar...

25.04.2016  

Bora e Prillit 25.04.2016 po si politikan të cilët i sjell era e ndryshimeve
Kështu brenda dite ndryshojn politiikan e politikane të pa kohë ose të...

25.04.2016  

Kafja e mengjesit në këtë ditë vikendi më Mysafirin nga Maqedonia
Më z. Jashar Pollozhani, takim hera e parë sot Kafe në Emmen CH,...

24.04.2016  

Letër përgjigje letrës së mikut mbi kualicionin AAK-NISMA
Përshëndetje i nderuar xxx.Y Ju lexova më vemendje dhe krejt pa...

24.04.2016  

Ibish Neziri fb 22.04.2016 në orën 8:16.MD ( Komentet)•
Prita më shumë se 24 orë që kryeprokurori të paktën ta marr në pyetje,...

23.04.2016  

Arkivi për kompletim dhe pa anësim, don punë, po, shumë punë.
Ja letra ime shkruar nga burgi, dërguar institucioneve më të larta të...

21.04.2016  

Ja pse po mungoj më shkrime dhe publikime tash sa kohë
1-Aktualitetin e ngjarjeve e percjelli dhe mbaj agjendë të rrjedhave si...

19.04.2016  

Koalicioni parazgjedhor, sakrificë, test guximi , për plot moral politik
Jo vetëm se nuk harroj çfarë kam shkruar në vazhdimësi, por veprimin e...

18.04.2016  

Uroj ditëlindje dhe perkujtoj kohët tek Tafil Cetaj facebook 18.04.2016
Urime dhe shendet drejt 100 vjetorit Tafil. Uroj ta festoni dhe kaloni...

18.04.2016  

Përkujto e mos harro
Kujteme gëzimi pas një jete në perpjekje të çlirimit të vendit tonë si...

17.04.2016  

Dallimet Kosovë-Zvicër dje, sot dhe neser si dhe historia e tyre
Kur po thëm, mos shkruani në mesazh privat lidhur me temat apo linkun...

15.04.2016  

As Hashimi dhe as Isa fajtor nuk jan, struktura të vjetra nuk po na lëjn
Jo, vërtet diqka nuk po kuptojm !!! as Hashimi dhe as Isa fajtor nuk...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]