Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (17):

Internes

Artikel-Archiv, Mars, 2016


22.03.2016  

Lufta e shekullit të madh, tashmë luftë globale dhe e pa kontrolluar
Diplomacia, po ashtu globale, luajti sa luajti me Osama bin Laden in,...

21.03.2016  

Jeta, përvojat dhe realitetet e sajë që nuk po zbardhën dot. Pse po ndodh kjo ?
Jeta nuk ishte vetëm pranverë e më lule, ajo kishte edhe dimëra dhe...

20.03.2016  

Princi Charles në Kosovë, i barabart më vizitat e dhjetë diplomatve politik.
Edhe pse i pa kohë, i ngarkuar si kurr më parë dhe i vetstopuar të jem...

19.03.2016  

Sali Berisha 50% për Kosovën, 50% për gjysmë Shqipërinë !
Ta marim si të vertetë dhe ta besojm se ish kryeministri, më vonë...

15.03.2016  

LDK, elektorati i sajë oponent i këtyre politikave, po kërkon rrugën e humbur
Deme Jashari nëfacebook 15.03.2016 ora 20-30 ka shpërndarë një lidhje...

15.03.2016  

Merëmengjesi i nderuar Jusuf
Është fat që nuk i leni punët në duar të tjetrëve se nuk di ku do...

14.03.2016  

Miku Ruzhdi Rexhepi,nga Prishtina fton fshatarët ! Jo, ftoj pushtetarët Ruzhdi
VIDEO Linku : Kultura bujqësore...

13.03.2016  

Sa më mirë aq më vështirë, pse ndodh kjo ?
Dikur, jo larg 1993, pa veturë, me tren udhtonim dhe vizitonim njëri...

13.03.2016  

E ripublikoj këtë intervisë të z. Ramadan Gashi për tri arsy:
Nuk e kam lexuar në kohën kur është botuar , nuk kam shkruar kësajë...

11.03.2016  

Mesazhi i dytë (2) Serbisë pas 35 vite 1981-2016
Viti 1981,është i njohur për Serbinë si fillim i humbjës së kolonizimit...

09.03.2016  

Edhe një pjesë nga kumtese ime në shenjë të urimit të 80 vjetorit A. Demaçi
( E ndaj nga kumtasa dhe e publikoj për ata të cilët mund të na...

08.03.2016  

Azem Syla : Askush s’ka të drejtë të thirret si zëdhënës i Jasharëve
Azem Syla, më në fund nuk hesht, durimi ndonse ka kufi. Ai në një letër...

08.03.2016  

Sot 8 Marësi i Nënave Siriane dhe rejonit të perfshier në luftë atje
TV ORF 2, sot më 08 Mars 2016 transmetoj një emision të gjatë kushtuar...

07.03.2016  

Pergjigje ftesës nga këtu, larg vendit tonë
Sot, dita e Mësuesit-Mësuesës, mos vrisni dijen, mos ndalni zërin, mos...

06.03.2016  

Edhe heshtja vret, po, vret akoma më keq, ngase vrasje pa zë quhet kjo
Janë këto dy foto, e në fund të artikullit u bënë tri, të cilat për...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]