Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (17):

Internes

Artikel-Archiv, Shkurt, 2016


28.02.2016  

Tërë ditën më sportist të gjitha diciplinave,kryesisht Fudbollist dhe patinazh
Iliri im, së fundit po ma merr kohën e vikendeve, por më mirë që të mos...

26.02.2016  

OPOZITA : Si rezultat i mos unifikimit dhe keqveprimeve tona ndodhi kjo
Si rezultat i mos unifikimit dhe keqveprimeve tona , edhe kësajë...

25.02.2016  

Opozita, akoma jo në nivelin e duhur po ja bëjn ashtu si PDK më Rugovën
Albulena Haxhiu: Deputetë të LDK-së, mos shkoni në seancë, bëjeni këtë...

22.02.2016  

Hulumtim i së vertetës apo spekulim më lexuesit edhe në portale Online ?
Unë nuk dua ta japi mendimin tim ngase punoj dhe veproj krejt ndryshe...

22.02.2016  

Simpozium në nderim të 80-vjetorit të lindjes së veprimtarit Adem Demaçi
Xun Çeta : Demaçi i dy Epokave Shqiptare Fillimisht,më pak fjalë,...

17.02.2016  

Berat Luzha: BRAVO VV! Më në fund e pamë një protestë pa dhunë!
Berat Luzha në facebook 17.02.2016 ora 16 dhe pelqim komenti im:

17.02.2016  

Kur njeh punën dhe përkushtimin e tjetrit, ke të dredjtë ta urosh dhe kritikosh
Sot, 17.02.2016, në këtë ditë feste, në profilin tim, guximshëm dhe pa...

17.02.2016  

Uruar atyre që e meritojn, mallkuar atyre të cilët duhët ti shpërblej mallkimi
Unë nuk po uroj e as mallkoj në pergjithësim të qytetarëve e as të...

15.02.2016  

Jo bash analizë e thjesht kjo z. Gani Geci. Nuk do thot të jetë krejt kështu por
Xun Çetta: Po ku, nga i nxjerr këto analiza more z. Geci ? Gani Geci:...

14.02.2016  

Mos kundërshto e as sulmo autorin, por akuzatë të cilat i permbledh ai
Nuk është e drejtë, aq më pak morale, ta sulmosh autorin, në vend të...

14.02.2016  

Reforma e protestave paqësore OK. Kujdestaro, bashkëpuno,denonco
Mendoj se reformat, jo vetëm në protestim, por në gjitha segmentet e...

14.02.2016  

Politika dhe politikanë të këtyre situatave si dhe dita e të dashuruarve
Politika dhe politikanë të këtyre situatave Çao… Vidhni, ngase nuk...

13.02.2016  

Iliri, kthehet nga stervitjët një javore në Valencia të Spanjës
Për ta mirëpritur Ilirin, kishte ardhur daja i tij Frashër Hajzeraj nga...

10.02.2016  

Një koment artikull rrjedh nga portali ,,Shqipëria jonë „ mbi z. Pandeli Majko
Politika, kryesisht morali i sajë, ka humbur vlerën në të dy anët e...

09.02.2016  

Më në fund,18 vjet bashk, pak por vite të mbara dhe kualicion i qendrueshëm
Sot, në këtë pervjetor martese, na mungoj Iliri i cili gjendet në...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]