Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (27):

Internes

Artikel-Archiv, Janar, 2016


29.01.2016  

Thirrja e fundit për kujdesë ju disa miq, shokë e veprimtar politik
Pasurimi i juaj në permasa marramendëse, po sjell varfërimin tonë...

27.01.2016  

Njeriu, pikëpamjët as karakterin, nuk i ndryshon leht, madje as kur duhet ndrysh
Nga vuajtja e denimit më 13 vite burg, mendoja se duhët çliruar populli...

24.01.2016  

Historianët: Murat Jashari nuk duhet të bëhet president
Xun Çetta : Tjerët thonë se ( Hashim Thaçi nuk është unifikues...

24.01.2016  

Konstatim i radhës ky i cili pensionon konstatimin e më hershëm
Në kohë komunizmi kam konstatuar se : (U dashka të viktimizohemi ne,...

23.01.2016  

Sot përfundoj loja Kriens-Aarau 5-0 dhe Kriens- Luzern 0-4. Naseri i pëkushtuar
Sot 23.01.2016 z. Naser Tupella u mor më aktivitete sportive dhe ishte...

22.01.2016  

Data e 21 Janarit të sotëm, më lajme të pasura dhe kujtim për historinë
Paska kaluar gjysma e natës, artikulli më mbet për neser pas dite....

19.01.2016  

Adem Shala: Pse duhet të zgjidhet Presidenti nga qytetarët ?
Dy komente nga unë në facebook: Xun Çetta : Presidenti i cili...

18.01.2016  

Një video shtesë për të na i kujtuar edhe ekzodet e të parëve tonë.
Ta thrrasim mendjën dhe kuptojm realitetin se nuk jan vetëm pushtuesit...

17.01.2016  

Mjerisht, ende jemi larg pajtimit dhe besimit të ndersjell si fqinjë
Leo Freundlich : Serbet i masakruan 7000 Shqiptarë për vetëm një ditë...

17.01.2016  

Emisioni ,,Kuizi filloj“RTK 17.01.2016
Kuizi, edukata për fëmij,dhe recitimet të cilat në këtë moment po e...

17.01.2016  

Mbrëmje relaksimi dhe kënaqësi e veqant më borë dimëri
A nuk pushon mendja, shlodhet trupi dhe freskohët truri për punë më...

17.01.2016  

Emisioni Debat 15.01.2016, vlerat e debatit dhe ana tjetër e medasljës
Më vemendje e perkushtim percjella Ridvanin dhe mysafirët e tij të...

12.01.2016  

Edhe firma ku punoj, perjetoj fatin që të ma kujtoj pas luftën në Kosovë !
Ishte e rëndë kjo ! E rëndë, shumë e rëndë ti shohë mjetet e punës në...

12.01.2016  

Dje ishte pervjetori i vrasjës Enver Maloku
I pa kohë të shkruaj për pervjetorët apo ngjarjët e ditës , ja më...

10.01.2016  

Si tutje pas 09.01.2016 ? Kujdesë …
Protestat sigurisht vazhdojn, por jo si deri tani. Pergjegjësia duhet...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]