Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (26):

Internes

Artikel-Archiv, Gusht, 2015


30.08.2015  

Agjenda e Ceremonisë varrimit të akad. Mark Krasniçi mbuloj obligimin shteteror
Ka kohë që kur institucione jo qeveritare dhe organizime jasht...

29.08.2015  

Sa isha më projekt për parti të re politike, grabitnin dhe bënin atë më porosi
Sejdi Sopi në facebook shpalli Parti të re politike 29.08.2015...

28.08.2015  

Politika e Odave në Dukagjin vazhdon, kush thotë Serbët jan të ligj, gabon
(Fragment nga debati politik i odave Dukagjinase ) Serbët, nuk jan...

27.08.2015  

Përkujtimi i veprimtarëve dhe komenti im
Arben Krasniqi facebook 2014-04-20 · IKU SHUME SHPEJT KADRIU Dikur...

25.08.2015  

Bërja llogarive: Sa negativ njerëzish po më dalin, pozitivët po i lënë varfnjak
Miq e mikesha, Zonja e zotërinj, tash sa kohë u kam munguar dhe do të u...

23.08.2015  

Dallimi i bizneseve të huaja si numër dhe shumat që investojn ata në Kosovë
Nga 21 biznese sa ka Zvicra në Kosovë, 34.4 milion investime ka futur...

21.08.2015  

Përgjigja ime autorit në pyetjen: Çka,nëse nuk shkruaj sonte?
Nëse nuk shkruaj sonte,cka!? Mos theva besën e shkrimit Mos e lashë...

21.08.2015  

Të sillemi mirë që Facebook të na shërbej për informim të drejt+lidhje mes nesh
Siq e kisha komentuar një linkun e një mikut në Facebook, e zakonisht...

17.08.2015  

Ceremonia e varrimit e akademia perkujtimore e akademik Esat Stavileci nderi ynë
Sot 17.08.2015 u bë ceremoni varrimi dhe një akademi perkujtimore...

16.08.2015  

Ja si mund të vlerësohet vlera krijuese e Mërgatës sonë :
Shkarkohu nga paragjykimet dhe shkruaj më ndjenjat e Mergimtarëve të...

15.08.2015  

Takimet edhe fizikisht mes nesh, frymëzojn veprimtaritë tona tutje
Pas kafës dhe takimeve tona gjatë kësajë vere, u ndava mirë dhe i drejt...

15.08.2015  

Bukuritë e VENEDIK-ut nuk i fikson për herë të parë, vizito më shpesh atë
Shumë Shqiptar e Mergimtar/e të tjera nacionaliteteve që kalojn tranzit...

15.08.2015  

Të premtuam dhe erdhëm të gjithë pran jush, pran vareve tuaja Nënë
Erdhëm gjithë bashkë dhe mbajtem premtimin, fjalën e dhënë para dy...

15.08.2015  

Edhe Facebook-u pjesë e zbardhjës së jo pak realiteteve dhe kujtimeve tona
Asgjë të keqe që nga rastësia të kujtohën ngjarje të cilat po i shkel...

11.08.2015  

Shqiperia e deshti Evropën në kohën kur ajo nuk deshti vetëvetën ! Kjo i kushtoj
Nuk isha e as sot mos me kuptoni si Enverist. E kam çmuar dhe...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]