Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (121):

Internes

Artikel-Archiv, Korrik, 2015


28.07.2015  

Vuçiç nuk i sfidon shqiptarët por ushqen popullin Serb më politika të vjetra
Vuçiç sfidon shqiptarët: Forcat tona janë shumë të mëdha në krahasim me...

28.07.2015  

Sabri Maxhuni-Novosella në facebok 28.07.2015 dhe komenti im
Komenti im të quajturit citat : Xun Çetta : Njeriu, pushtimin e...

26.07.2015  

Sabri Maxhuni-Novosella e ndërron emrin e Banjës Nëna Naile fb.25.07.2015
Ndër shumë tjera komenti im :

26.07.2015  

Erërat e partive të reja politike po fryjn por fortunat kërrcnojn
Si gjithëherë edhe tani, erërat e partive të reja politike po fryjn por...

23.07.2015  

Vizita, bërë simbolit të rezistencës Adem Demaçi demantoj perfoljët
Ai ishte në gjendje për komunikim, madje shumë i arsyeshëm si kurr më...

22.07.2015  

Zenel Kelmendi në facebook 22.07.2015 (Komenti im)
Motra dhe vellezer, Sa here e lexoj kete porosi te mikut tone te...

19.07.2015  

Faktorët që ndryshojn njeriun dhe percaktimin e tij politik ( Koment)
( Koment artikullit CIA: Sali Berisha ka kërkuar ndihmë ushtarake nga...

19.07.2015  

Ditë e ngarkuar më vizitat e Fitër Bajramit 17.07.2015
Pas bakllavasë së mengjesit të kësajë dite Bajrami, drejt e tek...

17.07.2015  

Urime e më fat dita e Fitër Bajramit
Uruar dhe më fat u qoftë kjo ditë festive e cila takon njerëzit, të...

14.07.2015  

Iliri fudbollin nuk guxon ta braktis as gjatë pushimeve
Iliri, edhe në Plazhin e Velipojës, fudbollin nuk e braktis. Ka marr...

13.07.2015  

Prap shlyerje nga profili im më besim se nuk keq kuptohem nga ata që mi postojn
Po e shlyej linkun e Ilir Loka në facebook 11.07.2015 nga profili im...

10.07.2015  

Fitorja e kontestuar po festohet gjithëandej Shqiperisë, tani nga Velipoja
FIFA, më në fund shpetoj nga kompromentimi total, vonim kishte por...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]