Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (136):

Internes

Artikel-Archiv, Qershor, 2015


26.06.2015  

Këndellje e thellë dhe shpresëdhënse e mandatarëve (Deputet) për vendin tonë. Di
Do isha i pa perfillshëm të lexohem dhe kuptohëm drejt nese humbi kohë...

23.06.2015  

Ja si ruhet dhe çfarë bëhet për trashigimi kulturore dhe monomentet historike
Sot 23.06.2015 në Emmenbrücke afer Luzernit u spostua për pesë (5) metra...

23.06.2015  

Metush Zenuni në facebook 23.06.2015 dhe komentet, ndër to reagimi im
Pesha e fondit ,, Vendlindja Thërret,, gjate luftes çlirimtare. Pjese...

23.06.2015  

Dy linke nga aktivistët LDK- në Zvicër, i fshij nga profili im në fb tani ketu
LDK dega CH-Deklaratë Shefqet Dibrani 22.06.2015 facebook :...

21.06.2015  

Më 20.06.2015 Anulohët protesta kundër kartonit të gjelbërt për Mergimtar
Anulohet Ftesa për protestë dy(2) orëshe në kufi, për shkak të polisave...

21.06.2015  

Pas lirimi i Ramushit, në mungesë kohe mbeti pa komentin tim
Koha nuk po premton aq më pak kur po duhet komentuar edhe linket tjera...

19.06.2015  

Komenti im si befasi nga Ernest Luma dje në facebook 18.06.2015 në orën 12:28.MD
Asnjë pikë, më, nga “Alpsko Mleko”! Asnjë pagesë, prej sot e deri në...

19.06.2015  

Një emision i cili më dha kënaqësinë ta dëgjoj Historianin z. Jahja Drançilli
Po, më duhët ta thëm faktin se u ndjeva mirë kur dëgjoj Historian si z....

19.06.2015  

,,Ra kjo vdekje e u pamë“ fjalë e popullit në llogari të grave nga fshati dikur
Ra fatkeqësia e Ramushit dhe u pam për të u taku dhe votu bashkë edhe...

17.06.2015  

Urime muaji i madhërishëm i Ramazanit
Më pak fjalë e shumë dashuri uroj gjithë shqiptarët e besimit Islam të...

17.06.2015  

Arrestimi i Ramush Hajredinit në Bernik të Sllovini së dhe komenti im 17.06.2015
Isha në punë kur sapo dola në pauzë, lexova mbi arrestimin e z....

15.06.2015  

Dy lajme nder shumë tjeara, Gjykata Speciale dhe Fermerët më qumshtin e tyre
Gjykata Speciale, dardhë pa bisht për ta kap dikush në dorë dhe tregon...

14.06.2015  

Mund të mos shkruaj publikisht por jo të gjunjezohëm e mos shkruaj për arkiv
Unë mundëm të mos shkruaj publikisht, por jo të gjunjëzohëm para atyre...

12.06.2015  

Dita e çlirimit apo e paqes, e përkujtimit të dhunuarave apo e guximit për ti sh
Aq shumë kam për të shkruar mbi këto dy tema sa që gjthë çfarë po ndodh...

10.06.2015  

Lamtumira e fundit Gjeneralit Isa Adem Boletini
Tash e sa ditë që kur filloj ceremonia e këij rivarrimi i cili ka...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]