Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (19):

Internes

Artikel-Archiv, Mars, 2015


28.03.2015  

Komenti im më shkas të sa e sa komenteve dhe shpërndarjeve të kësajë foto.
As turizëm të lirë e për qejf nuk mund të bejm pa hijen e perqarjës së...

26.03.2015  

Dëshmi e vonuar nga z. Regjepi për krimet e Oliver Ivanovicit, ja pse e vonuar
Po të ishte akoma kryeminister apo vetem minister z.Bajram Regjepi, jam...

25.03.2015  

Kosova e dy ngjarjeve sot 25.03.2015
Kosova, pa emer e flamur nikoqir i shteteve mysafir të kompletuar më...

22.03.2015  

Kur paqe e kur luftë në vendin tonë apo të pa ndara ato ?
Ndaluni Shqiptar kado që jeni, dhe mendoni se deri ku shkon politika...

20.03.2015  

Debat publik: Si e shoh dhe vlerësoj Gjykatën Speciale mbi vendin tonë
Përshëndetje të nderuar pjesëmarrës dhe ju nukoqir të këtij debati...

18.03.2015  

O isha në rrugë dhe pa kohë për tu kyqur në këtë link z. Kabashi
Unë paskam pas fat apo fatkeqësi të kyqem i fundit në këtë link për...

16.03.2015  

Kur bien Qeveritë, kthehën miqë, shok e dashamir, kur kthehen qeveritë ikun ata
Që kur ra Qeveria Bukoshi e deri pak muaj më parë, e kisha afër, shumë...

16.03.2015  

Çfarë nuk bënë politika, atë e bëjn qytetarët dhe media e ndërgjegjshme
Emisioni ,,Pro et contra „ në RTK, redaktor Zekë Sinanaj, tashmë...

11.03.2015  

Në mungesë organizimi të pervjetorit 1981 ( Spekulimi vazhdon)
Le të thot kush si donë, le të shkruajn kush si deshironë e si dinë të...

08.03.2015  

Iku 8 Marsi në rrugëtim mbi 500 km dhe në takime tjera ( Jo korrekt më Gruan)
Tërë dita që nga mengjesi e në mbrëmje na iku...

05.03.2015  

Përvjetor zhgënjimi !!! Politika vret keq o Bekim Hamzë Jashari
Vrasjën tuaj në politikë e pash më ndjenjën time tash sa vite më parë i...

04.03.2015  

Xun Çetta: Qeveria do ti kthej të ikurit nga vendi dhe sistemoj ata
Lexova dhe serish po rilexoj faktin se Qeveria aktuale do ti kthej të...

03.03.2015  

Ja se disa nuk jetojn jasht mediave, Buzhala din apo i konvenon edhe kështu
Edhe një aventurë publicistike në marrveshje apo më deshirën e z....

02.03.2015  

Injorimi i suksesit, i meritave të tjetrit, është një vrasje ndryshe dhe pa zë
Edhe sot 02.03.2015, lexova, perjetova helmin e radhës që kur po...

01.03.2015  

Në prag të përvjetorit 1981: Mesazhi për të tjerët, betimi im publik
Nese ke mbytur frikën nga pushtuesi dje, nga bandat kriminale në...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]