Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (25):

Internes

Artikel-Archiv, Shkurt, 2015


28.02.2015  

U privatizuan edhe institucionet shtetërore, madje akoma më keq dhe pa tender
Biznesi dhe frika se po vdes i varfër pa qarë kokën se a mos po vdes më...

28.02.2015  

Blerandi e Isa Mustafa politikë dy kutëshe, taktikë po si Tito dhe Rankoviqi.
Tito: Kush ka 10 fëmij për fëmiun e 11 do ti bëhëm kumbar…(Prolindjeve)...

27.02.2015  

Gjykata speciale më apo pa votat e deputetve
Hashim Thaçin sikur e përktheva: (Dorën në zemër, unë jam pro dhe besoni...

25.02.2015  

Nga barcileta në realitet debatesh më Jusuf Ejupi 25.02.2015 fb
Një budalla kishte dale në anë të rrugës për të peshkuar mbi asfalt,...

25.02.2015  

Më pak, apo shumë më shkurt dhe pa text
E di dhe po e shoh faktin se i zgjeruar në problemet e vendit tonë,...

23.02.2015  

Na çmendi Kosova, po ajo vet a është e çmendur ?
Ata të cilët investuan jetën dhe gjithë çfarë paten për Kosovën !, tani...

22.02.2015  

Padia e Serbisë nga ana e Kosovës, goditje të cilës nuk mund ti shpetoj ajo
Vulin ka theksuar se nuk mund të paditet Serbia për gjenocid në kohën...

22.02.2015  

Koha e pa planifikuar, shkëputje nga linku i Rifat Muriqit: 21.02.15
Peja sot. Rifat Muriqi : Sot u binda se në Pejë ka njerez qe nuk...

17.02.2015  

Ditë feste e gëzimi sot, apo…
Si ditë feste e gëzimi, apo si ditë grindjësh e hidherimi po kalon kjo...

16.02.2015  

Dekorime e mirënjohje pas rënies ! Tirana në funksion të përgjigjës time
Ka kohë që kur, miq e mikesha, dashamirës/e dhe lexues/e të cilët apo...

15.02.2015  

Demaçi: Ka kaluar koha e mendimeve për bashkim kombëtar, ta duam flamurin e Koso
Adem Demaçi:Ka kaluar koha e mendimeve për bashkim kombëtar, ta duam...

15.02.2015  

Ta lëmë fluksin e ikjës nga Kosova, të merremi më shkakun e jo pasojën. ALTERNAT
Të ndalemi vetëm këtu, ta lexojm dhe kuptojm përkushtimin jetik Gjerman...

14.02.2015  

Shen Valentini sot !!!
Paskëna shkuar dëm pa kuptuar se çfarë dite më paska ikur pa e kujtuar...

12.02.2015  

As që besoja se është gjallë ish avikati im z.Jokanoviq e lere më kaq vital
Pas 34 vitesh, sot 12.02.2015 në RTK pata rastin ta shoh ish avokatin...

11.02.2015  

Kërkoj identitetin e përsonit në foto, më emer e mbiemer,Paraprakisht falenderj
Të nderuara/a anëtar/e të facebook-ut kudo që jeni, lexoni e komentoni...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]