Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (14):

Internes

Artikel-Archiv, Nëntor, 2015


29.11.2015  

Ditë feste, puna për arkiv nuk ndalët,realitetët donë zbardhur
Tash sa ditë, para dhe gjatë këtyre ditësh feste puna për arkiv nuk...

29.11.2015  

O zot fali, fali se akoma nuk din çfarë bëjn, pa vetëdija e tyre është kjo
O zot fali, fali se akoma nuk din çfarë bëjn, pa vetëdija e tyre është...

28.11.2015  

Darsmën (festën) e prishi njëri nga zotët e darsmës (Festës) këtë e pritke pozit
Darsmën (festën) e prishi njëri nga të zotët e darsmës (Festës) këtë e...

27.11.2015  

Mësazhi im për festën e neserme e cila ngërthen në vehte protestë të heshtur
Gëzuar 28 Nentori festë e jonë kombëtare kjo dhe mallkuar qofshin...

27.11.2015  

Fillim i mirë: Manifestim e jo protestim i cili nenkuptohet në këto situata
Të gjithë keni dështuar në këtë fillim të mirë nese thyhet qoftë edhe...

26.11.2015  

Më fal z. Shpend Ahmeti për krahasimin e fotos tuaj më atë të z. Isa Mustafa
Kush ka percjellur emisionin ,,Kapital RTK“ dje 25.11.2015 ,ka mundur...

22.11.2015  

Ta dhunosh vetvehtën nuk ke shtypur të keqen për kundra ke bërë krim
Gurët kunder vetvehtës dhe pasurisë së vendit tonë zbehje e luftës për...

19.11.2015  

Përgjigje thirrjës së mikut Idriz Mehmeti në facebook 19.11.2015
Idriz Mehmeti : ThirrjeShteti i Kosovës është vu para zhbërjës, ndaj...

18.11.2015  

Paslufta 1998-99, shumë shpejt zbuloj të pa diturit dhe patriot të konvertuar
Jam lodh !!! po jam lodh më patriot të konvertuar nga llumi i shoqërisë...

17.11.2015  

Berat Luzha më një rresht ndez debatet siq do ti lexoni këtu 17.11.2015 :
Berat Luzha : N'pastë mbetë që Donika të na mbrojë nga Serbia...???!!!...

15.11.2015  

Zvicra shtet ligjor, ofron donacione për Kosovën, kjo e fundit si shtet byrokrat
Lajmet e datës 12.11.2015 më bënë të besoj se...

14.11.2015  

Ngushllimi im i perlotur mbi fatkeqësin e sulmeve terroriste në Paris
Unë nuk perfaqsoj parti politike, shtet apo ndonjë klerik besimsh, por...

10.11.2015  

Jo në UNESCO, pse ? :Artikulli i para tetë (8) vitesh mbi kooalicionin-I-,aktual
Jo në UNESCO, pse ? :Artikulli i para tetë (8) vitesh mbi...

08.11.2015  

Vetëm dy pyetje nga gjithë ky vlim ngjarjësh pa kontrollë e projekte ekspertesh
Tash sa kohë turturohëm në heshtje e pa zë mbi gjithë çfarë po ndodh në...

03.11.2015  

Rënia e veprimtarëve dhe politikanëve moralisht të paster në llogari të ...
Shumë veprimtarë më prirje dhe sens politik si realist, mjerisht për...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]