Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (10):

Internes

Artikel-Archiv, Janar, 2015


29.01.2015  

Vetëvendosje paralajmëron: Protesta tjetër më 4 shkurt ( Komenti im anonimusëve
Vetëvendosje paralajmëron: Protesta tjetër më 4...

28.01.2015  

Hetimet në vazhdim, prononcimet më konkrete se kaq akoma mungojn
Të nderuar/a miq e mikesha, veprimtar/e dhe simpatizant/e të...

27.01.2015  

Unë, për momentin nuk po komentoj, kam komentuar e shkruar kur shum kush ka hesh
Nuk po heshti nga frika , ngase njihem si njeri i cili nuk frikësohem...

27.01.2015  

Begzad Baliu facebook 27.01.2015 :Profesor Stipçeviqi i shtrirë në spital
Ilirologu Aleksandër Stipçeviqi në agoni. Ky eshte njeri prej lajmeve...

27.01.2015  

Shkëlzen Gashi 27.01.2015 mengjes ora 8:30 dhe komentet linkut tij :
ShIK-u mbramë i detyroi me u tërheqë prej protestës: thirrjet e nanave,...

27.01.2015  

Në përgjigje të z. Dardan Molliqaj :
Më vjen shumë keq pse nuk jam neser aty dhe tu tregoj se si organizohet...

26.01.2015  

Më në fund shijova një mbrëmje dimëri të bukur më borë, shëndeti imponon këtë
Sot 26.01.2015 pas shumë orësh sistemimi e permbledhje punimesh, në...

25.01.2015  

Sot 25.01.2015 më rastin e protestave,ripublikim i shtatë (7) artikujve dhe …
Dikur për bashkimin VV-FER po tani ? Ashtu si u bashkua FER më VV-në,...

24.01.2015  

Protesto e mos vajto neser qytetar kranar i Kosovës
Qytetar i Kosovës , në mungesë që fizikisht të jem atje dhe mjerisht...

22.01.2015  

Përgjigje në E. Mail mesazhin e një mikut i cili më kupton dhe anasjelltas
Më vëmendje ju lexova, sinqerisht ju kuptova por nuk mund u durova pa i...

22.01.2015  

Tri dorëheqje ose vetëlargime, alarm i kthesave politike në vendin tonë
Vetëlargimi apo spostimi i z. Jakup Krasniçi dhe më pas i z. Albin...

19.01.2015  

Koha të heshtish apo të reagosh pa sukses për ti ndihmuar serish këta
E kisha përgaditur shkrimin mbi kthesat pozitive mbi fatin e Trepçës që...

17.01.2015  

Protestat e nënave dhe qytetarëve të Gjakovës nuk ndalën
E tërë Kosova do të rreshtohet në mbështetje të nënave Gjakovare qoftë...

12.01.2015  

Obligim qytetar, organizimi gjithë popullor po si në vitet 90-ta, o sot o kurr
Gjendja politike aktualisht në Kosovë ka nevojë edhe për një organizim...

12.01.2015  

Ti përkujtojm gabimet që të mos i perseritim ato
Nëse mungoj më shkrime, letë kuptohet se po merremi më situatat dhe...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]