Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (25):

Internes

Artikel-Archiv, 2015


31.12.2015  

Gëzuar 2016-ta
Vite më radhë urova festat e fundvitit dhe më foto montim ftova për...

30.12.2015  

VDIQ DHE U VARROS ISA BAJÇINCA, MJESHTRI I SHKRIMT SHQIP
Komenti im mes shumë komenteve dhe linkeve tjera në facebook : Xun...

30.12.2015  

Në vend publkiimi për aktualitetin politik, lexo të kaluarën,kupto sot
Vështirë të shkruaj dhe publikoj tani parase të lexohën, vlerësohen e...

29.12.2015  

Nga 2015-ta, shpresoj më të kompletuar drejt 2016-tës
Si vit i dhembjeve për vendin tonë, mjerisht edhe ky vit u shënua ashtu...

26.12.2015  

Dy politika të ngjajshme por esencialisht të ndryshme në Kosovë
Kosova, tashmë ka hyer në një gjendje të cilën pjesa dermuese nuk e...

24.12.2015  

Flori Bruqi tek profili : Kush është Xun Cetta ?
Xun Çetta është i lindur me 29.05.1956 në fshatin Trubuhovc, Komuna e...

24.12.2015  

Uruar Krishtlina
Gëzuar Krishtlindja gjithë Shqiptarëve të besimit të krishterë e më...

18.12.2015  

E hjeka mjekrrën për dy arsye, e treta e verteta …
Po, dje e hjeka mjekrrën për dy arsye: Njëra se dyshuan mos jam në...

16.12.2015  

Më lejoni të spekuloj edhe unë, vetëm më spekulime ia dilet në politikë
Sot pata shumë takime dhe më sukses ato drejt daljës nga kriza politike...

15.12.2015  

Opozita e rrebeluar ndjeku pulat nga koteci i improvizuar vetëm pasi bënë vezën
Po, tash sa kohë, ligjet nuk po votohën në sallën e kuvendit dhe as...

11.12.2015  

LDK në emer të votës vetëm atëhere kur është e votuar !!!
Kjo çfarë tha Sami Hamiti në lajmet e datës 10.12.2015 në RTK, mund të...

09.12.2015  

Serish pa kohë por jo të ndalëm drejt trendeve të reja politike
Tashmë kaloj një kohë e gjatë që kur nuk jam aktiv në jetën publike, e...

04.12.2015  

Ashtu si ditë a muaj më parë edhe tani nuk kam kohë ti komentoj të tjerët
Edhe njëherë po e thëm, sinqerisht nuk po kam kohë ti komentoj të...

29.11.2015  

Ditë feste, puna për arkiv nuk ndalët,realitetët donë zbardhur
Tash sa ditë, para dhe gjatë këtyre ditësh feste puna për arkiv nuk...

29.11.2015  

O zot fali, fali se akoma nuk din çfarë bëjn, pa vetëdija e tyre është kjo
O zot fali, fali se akoma nuk din çfarë bëjn, pa vetëdija e tyre është...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]