Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (19):

Internes

Artikel-Archiv, Gusht, 2014


30.08.2014  

A mendon dikush se çfarë në realitet po ndodh dhe çfarë po shkruajn gazetat
Unë po e shoh se pak kush po kupton se çfarë në realitet po ndodh dhe...

28.08.2014  

Debati në emisionin e RTK-së Jeta në Kosovë 28.8.2014 fund i durimit tim
Emisioni Jeta në Kosovë RTK 28.8.2014, transmetoj tryezë debati mbi...

26.08.2014  

PDK-RTK dhe Gjykata Kushtetuese e dhan fjalën e vet
Sipas gjitha gjasave PDK-RTK dhe Gjykata Kushtetuese e dhan fjalën e...

25.08.2014  

Vetëm dy fjalë për ata të prapaskenës politike
Tani nuk po mund të mos i thëm qoftë vetëm dy fjalë për ata të...

24.08.2014  

Bashkëpunimi blanko e paushall në politikë, i pamundshëm për mua
Më në fund erdhi koha ta thëm publikisht dhe ta kuptojn të gjithë, se...

21.08.2014  

Analistet e diktuar, rrobot të politikës së pushtetarëve
Më dhimbje të madhe më duhet ta thëm faktin se, jo pak analist të...

19.08.2014  

Policia malazeze ka arrestuar Naim Ujkan Prelvukaj-Martini
RTK 18.8.2014 Pa e njohur rastin, shkakun e arrestimit e as vet...

17.08.2014  

Procese të vështira na presin
Nga fakti se i kemi harruar këto, si popull jemi drejt harresës së...

17.08.2014  

Në kompletim të disave nga komentet e bëra e ndave edhe këtë :
Po thonë se shteti i Malit, e ka tërheqë njohjen e pavarësisë së...

15.08.2014  

Sot 15.8.2014 vendi serish në protestë të qumështarëve
Sa litra qumsht duhet derdhur para kryeministrisë për ta kuptuar hallin...

14.08.2014  

„Kultura“ e fushatës dhe ajo e ditës zgjedhore ndonse na lan pa qeve
Rezultati i zgjedhjeve kësajë radhe nuk u kontestua përjashtuar AKR-së,...

13.08.2014  

Nuk arrestohen pantollshkurtërit si ekstremist
Ka kohë qe kur kan filluar e kritikohën grupime ekstreme të...

12.08.2014  

Arrestimet pershpejtim i destabilizimit të vendit tonë
Arrestimet e fundit në Kosovë, më shumë se politike, janë arrestime për...

11.08.2014  

Nëse harrohet në mendje, bërja për vendin del sikur nuk ja vlen!!!
Edhe sikur për ditë bëjm për vendin, historia nuk përmbyllet, ajo...

11.08.2014  

Nga pushimet, tani këtu në Zvicër, rruga e gjatë më tri ndodhi krejt të ndryhme
Pas mesnata, pra mes 10 e 11.8.2014 ora 02.5 minuta. Filloj dhe i...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]