Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (23):

Internes

Artikel-Archiv, Qershor, 2014


30.06.2014  

Jo z. Asani, kooalicionet bëhën ndryshe
Ahmet i nderuar, kooalicioni parazgjedhor, parasegjithash është guxim...

27.06.2014  

Jo më shumë se kaq pas rezultateve përfundimtare
PDK–ja do të ketë ( 37 deputetë, +30 LDK =67+9 Serbet=76) Leht bëhet...

26.06.2014  

Sot 25.6.2014 , drekë më rastin e katër(4 )vjetorit të firmës DOCK Wolhusen
Ka ca ditë që kur ishim të paralajmëruar për këtë drekë manifestimi....

24.06.2014  

Kriza politike, don zgjidhje problemi e jo sa për ta kaluar atë
PDK, më veprimtar të dëshpruar dhe pa forcë të cilët kanë mbetur aty,...

23.06.2014  

Sot 22.6.2014, nuk kam fjalë për Mitrovicën ashtu si paralajmëroja 2004-2008.
Sot 22.6.2014, nuk kam fjalë për Mitrovicën ashtu si...

16.06.2014  

Ndërrimi i pozicioneve në qeverisje dhe fati i vendit neser
Ish qeveria Thaçi 1 dhe 2, pjesërisht kishte bashkëpunim më...

15.06.2014  

Ngushëllim për vrasjën e të ndjerit Elvis Pista
Ngushëllime familjës Pista për vrasjën e birit të tyre, pranonani...

15.06.2014  

Vendi i zhytur në krizë të thellë politike dhe përgjegjësia
Tash sa kohë nga zgjedhjet nacionale të tetë (8) qershorit, vendin e ka...

14.06.2014  

Një koment urimi i cili nuk me la në heshtje
Nexhi, më befasove më fshirjën e ca komenteve tjera nder to edhe...

14.06.2014  

Zgjidhje, madje shumë të suksesshme kooalicioni ka.
Isha tepër i zënë dhe pa kohë të i percjelli rrjedhat çfarë po ndodhin...

12.06.2014  

Katër (4) alternativa kooalicionesh, prapë në kruzë !
Alternativa të bërjës së kooalicionit për ta qeveris vendin,pa shkuar...

11.06.2014  

Prap lajme pikëllimi !!!
Sot 11.6.2014, isha përgaditur që në mengjes të hershëm të udhëtoj...

10.06.2014  

Vlugu në vrap pas kulaqit :

10.06.2014  

Barcoleta pas zgjedhore këto ditë në Kosovë
( Këshillëtari sekret nderkombëtar i Thaçit, në bashkëpajtim më njërin...

09.06.2014  

Zgjedhjët kaluan puna vazhdon
Pas zgjedhjeve të qeta e pa incidente edhe rezultati duhët te pranohet...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]