Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (18):

Internes

Artikel-Archiv, Maj, 2014


30.05.2014  

Sot 29.5.2014, ditëlindja ime, ditë pune dhe gëzimi
Sapo u ktheva nga puna, si zakonisht, hapa postën elektronike dhe pash...

23.05.2014  

Emisioni fisnik e humanitar ,,Njerëz të humbur“ dhe Sadri Ramqaj
Jo krejt nga fillimi, përcjella këtë emision fisnik e humanitar siç e...

22.05.2014  

Një foto mos harrese nga Rrahim Sadiku ( I plagosuri në luftën e UCK-së )
Koment në facebook 21.5.2014 Xun Çetta : Jo në pesëmbdhjet (15)...

20.05.2014  

Komenti im një artikulli më mbi 60% aktual për zgjedhje:
A nuk shihni se budallënjët politik janë bërë faktorë duke marrë në...

17.05.2014  

Kooalicionet parazgjedhore dhe komenti im :
Dedë Musë Martini Hajdari 17.5.2014 pëlqen një artikull në Gazeta...

16.05.2014  

Nata pa gjum dhe pushimi im ngushllim që mora nga 4000 lexues
Nga mbremë e deri në këtë mengjes të hershëm kur po bëhem gati të dal...

16.05.2014  

Hydajet Hyseni në Vetëvendosje !
Nuk më befason asgjë dhe nuk me intereson asgjë më shumë se sa ta di se...

16.05.2014  

Pse ky vlug drejt futjës në politik ?
Po braktisin punën të cilën nuk e kan të tjerët, madje as ëndërr se...

14.05.2014  

Disa nga shoqërit civili në Kosovë, qendra rekrutimi politik po dalin ato
Mjerisht disa nga shoqëria civile për kaq vite në Kosovë, zbuloj...

12.05.2014  

Porosia ( testament) nga Babai im :
Ky mbishkrim në pllakën e lapidarit tij, nuk është bërë pas lufte por...

12.05.2014  

Nga ,,Partia e fortë” në Partia e sinqert.
Sot 11.5.2014 në lajmet qendrore të RTK-së nder shumë kalime individesh...

10.05.2014  

Sofra llapjane më dy sofra, ja theu drrasat sofrës.
Krahasimet janë të mira por nuk duhën të kenë pretendime ndikimi të...

09.05.2014  

...
...

08.05.2014  

Emisione më mysafir të rinj në RTK !!! Po, befasi e këndshme kjo
Prap pa foto të cilat do i barti më vonë dhe komentoj ato: Sot...

06.05.2014  

Gjuha e diplomacisë ,,merre ose le” jo gjuhë e paqës
Kosova, qytetaret e saj po kuptojnë faktin se çfarë i ka gjetur në...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]