Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (22):

Internes

Artikel-Archiv, Mars, 2014


31.03.2014  

Përshëndetje mikesha dhe miq të info-cetta dhe facebook-ut
Ju bëj më dije se disa minuta pas mesnate më është thyer paswordi i...

31.03.2014  

Mbi dorëheqjen e Xhabir Moronës nga PDK-ja dhe kalimi i tij në VV
Edhe mendimi i lirë dhe shprehja e tij sado në baza reale, nganjëhere...

28.03.2014  

Pas hidhërimi më i ëmbël vjen gëzimi
Sot 27.3.2014, tërë dita më kaloj në punë dhe më ngarkesa të jo pak...

26.03.2014  

Profili ynë në fb e don një sistemim të herëpashershëm

24.03.2014  

Ky vikend kaloj më vizitë familiare
Sot ditë vikendi ku pata një vizitë familiare e që këtu tek unë, u...

22.03.2014  

Adem Demaçi dhe Ridvan Berisha- RTK 21.3.2014
Vitet po kalojn, gjeneratat dhe individ po mplakën, gjurmët për mirë...

22.03.2014  

Fati i të dhunuarave të luftës në Kosovë dhe heshtja e gjatë,14 vite me parë
Pa komentuar as edhe më një fjalë të vetme aktualitetin e fatit të...

20.03.2014  

Nuk është befasi e madhe kjo, por si krim është i rënd
Kusheriri im Ramadan Cetaj, tash sa vite mergimtar, kur këto ditë,...

19.03.2014  

Incident i rënd komunikacioni në hyrje të Wolhuses (CH)
Duke shkuar në punë, mengjes i hershëm, ora 7, pak kilometra parase të...

18.03.2014  

Edhe një subjekt i ri, nuk ka krizë për parti
Kur doli ,,NISMA PËR KOSOVËN”unë prita se pas dy tri dite do dali edhe...

15.03.2014  

Gani Koci: Pa ’81-shin Kosova do të ishte si Vojvodina
,,Epoka Re” 14.03.2014 |11:31 Ish-organizatori i demonstratave...

13.03.2014  

Vizita ime muzeut ,armatimit të shkatruuar në luftën e fundit në Kroaci Karlovc
Nuk shkova vetun, por më fëmi dhe shoqen time më bindje se ish oficeri...

12.03.2014  

Të ecësh përpara por të kujtosh të kaluarën që të mos harrosh
Sot ditë përvjetori e cila nuk na lëshon e të mos kujtojm kohën,...

11.03.2014  

Më rastin e pervjetorit të vitit të kthesave 1981
Më rastin e këtij përvjetori të demonstratave të vitit 1981, shfrytëzoj...

09.03.2014  

Dallimi mes kryeministrit Thaçi dhe z. Taip Erdogan
Më 7.3.2014 në lajmet qendrore dëgjuam se si z Erdogan paska ndërmarr...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]