Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, nëntor, 2014


20.11.2014  

Demaçi, qeveria e tij dhe Kosova ( Komenti im)
Adem Demaçi në RTK : Haradinajt t'i jepet posti...

20.11.2014  

Një thirrje shumë miqësore gjithë të dëshpruarve në LDK dhe veprimtarëve tjerë
Mos braktisni LDK-në gjihë ju anëtar të ndershëm të këtij subjekti,...

19.11.2014  

U shkri blloku mbeten tullat. Ah ky post i Kryeministrit !!!
S'kam çfarë thëm, e as pse befasohem, kultura politike thotë, uroj ata...

18.11.2014  

Janë qu peshë, edhe anijet në deti nuk kanë valë të qeta nga këta politikanë
Nga gabimet në gabim dhe kthehen prapa,,Retur”. Kështu po ecën politika...

16.11.2014  

As blloku (VLAN), pas ultimatumit bërë PDK-së nuk e ka leht
Të nderuar lexues, e hjeka foto mesazhin tim, foto më të cilën doja të...

14.11.2014  

Larg duart nga sulmet në trurin e Universitetit ( Dijës sonë)
Jo dorëheqje z. Zejnullahu, nuk jeni përkrahur e as zgjedhur për të u...

14.11.2014  

A ka nevojë të sqarohet më shumë së kaq për daljen e qeverisë?...
Qeverinë ata që i kanë numrat, tha në intervistën e tij për gazetën...

11.11.2014  

Presheva, festoj sot më z. Edi Rama por duhet të rezistoj neser e më tej
Foto e plakut në ekran nga fjala e të cilit më doli titulli i këtij...

11.11.2014  

Shkëputje nga fjala e ambasadorës së SHBA-ve, zonja Jakobson , komenti im
( Të themi nëse partitë politike vendosin ta përkrahin...

11.11.2014  

Koment përgëzimi në linkun (profilin) e z.Flamur Gashi në FB.
Flamur Gashi11.11.2014 ora 11h ka shtuar 2 foto të reja.

10.11.2014  

Edhe sikur të ndodhte, ai nuk do ishte skandal diplomatik i z. Edi Rama
Fatmirësisht nuk ndodhi ajo që mjerisht e kam pritur se mund të ndodh....

10.11.2014  

Dëshmorës së Kombit, Antigona Fazliu (-Linku në facebook)
Ismet Hebibi 08.11.2014 në profilin tim facebook: ·...

09.11.2014  

Prap fushata për zgjedhje parase të shpallën ato, filloj
Fushata për zgjedhje parase të shpallën ato,filloj, kësaj radhe filloj,...

09.11.2014  

Koment sqarimi im në dy linke facebooku ( Ideja nga ne, apo nderkombëtarët)
Idriz Mehmeti 07.11.2014 në facebook : Të turpruarë e të dhi...!....

09.11.2014  

Edhe një ftesë e ngjajshme më ato muaj e vite më parë ( Jo aq lakuriq mbi organ
Të gjithë shokët, miq e veprimtar të gjeneratave tona të cilët i...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]