Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (25):

Internes

Artikel-Archiv, Janar, 2014


27.01.2014  

Ish agjenti i sigurimit të shtetit ( pra në UDB) të ish Jugosllavisë, B. Spasic
Ish agjenti i sigurimit të shtetit ( pra në UDB) të ish Jugosllavisë,...

19.01.2014  

Dy linke të nderlidhura, rasti Gega-Buxhovi :
Rasti Gega-Buxhovi : (Dy të vërteta dhe dy rrena nuk mund të jenë)....

15.01.2014  

Prishtina test i vështirë për VV-në, por i mundëshëm për të u dëshmuar
Si tepër i pa kohë që jam, tani po e hapi vetëm një fiokë ku...

12.01.2014  

Takimi i parë, i integrimit qeveritar ( Prizreni 2014 )
Ky takim i parë, i integrimit qeveritar në shkallë më të gjërë vendi...

11.01.2014  

Nuk ishim të gjithë bashk pro të njëjtës rrugë !
( Video arkiv 1992) Ne, nuk ishim të gjithë bashk dhe jo krejt pro të...

07.01.2014  

Jo pauzë kolektive, por pyetje vetëvetës në qetësi, ku jami ?
Nuk ja vlen të trajtohen tema të mëdha sado më peshë e të rrezikshme të...

04.01.2014  

Urime ditëlindja Ilir
U bëfsh 100 vjeq, të mbara qofshin ato. Mësimin mos ma lësho, se kësaj...

03.01.2014  

Edhe një kopje e kryeministrit Thaci nga dr. Ibrahim Rugova
Nëse dr.Rugova improvizonte ilegalizëm të vonuar dhe pa nevojë më...

01.01.2014  

Shkoj viti 2013, filloj viti i mbar 2014
Tërë jeta më shkoj si investim në kritikë, mendoj se gjithëherë, më...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]