Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (123):

Internes

Artikel-Archiv, 2014


31.12.2014  

Uruar 2015, vit i përpjekjeve të mëdha por i mbar për fatin tonë
Pas kaq urimeve që pranova nisur nga dje, shfrytëzoj rastin që në këtë...

29.12.2014  

Seanca e sotme në kuvend dhe shumë gjëra tjera ma terrorizuan trurin. Mjaft më..
Sot 29.12.2014, fatmirësisht apo fatkeqësisht, pata fatin...

27.12.2014  

Ta lexojm dhe kuptojm kohën e cila po na ikën dhe nuk pret, lexo :M.Osmanaj
Një mesazh nga unë Xuni Po, ne duhët bërë gjithë çfarë është e mundur,...

27.12.2014  

Pal Sokoli, linku në facebook dhe komenti im 27.12.2014
Sa ju gëzova lajmit se u kap një terrorist serb në Kosovë, më këtë...

27.12.2014  

Valon Murati ka shpërndarë foton e Edi Rama, por më mirë e shohim Valonin

26.12.2014  

Sot 26.12.2014 edhe pse lajme alarmi, prap ishin dis tema lajmesh te mira
Pra sot, si lajme të mbrëmjës ishin këto nder lajmët gati më të mira të...

26.12.2014  

Një material i gjatë por më tema dhe brum vlerash për trajtim
Në facebook, gjegjësisish në profilin e Sadri Dezdari-t, dje 25.12.2014...

24.12.2014  

Urime Krishtlindjet
Në mbrëmjën e kësaj date të 24 dhjetorit si natë festive e lindjës së...

23.12.2014  

Dita e Firmës DOCK ( CH ), ditë feste për gjithë punëtorët e saj
Sa për rezervim të vendit për albumin e kësajë dite feste: Kudo në...

23.12.2014  

Sot 25 vjetori i lindjës së LDK-së dhe...
Sot 25 vjetori i lindjës së LDK-së dhe 24 vjetori i lëndim abortit të...

21.12.2014  

Opozita e bashkuar dhe qendrimi im i njëanshëm në vazhdim ( vetë kritik)

17.12.2014  

Gjykata Kushtetuese e Kosovës, totalisht lojë e Enver Hasanit
Nuk kam pse të zgjatem në fakte dhe sqarime, ato i pam dhe i dëgjuam në...

16.12.2014  

Një kërkesë për publikim mbi takimnin e 16 vendeve më zv Kryeministrin Kinez

16.12.2014  

Beograd, aty ku shqiptarët nuk guxojnë të deklarohen as të flasin shqip
,,Standardi.eu“15.12.2014 | 21:03

16.12.2014  

Lakejtë e SHIK-ut i turren Ises! ( Isa është vetëstrehuar në qerdhet e shikut )
Lakejtë e SHIK-ut i turren Ises! Nese është ashtu atëhere ( Isa...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]