Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (124):

Internes

Artikel-Archiv, Qershor, 2013


28.06.2013  

Takimi i parë i gjitha subjekteve në mërgatën Shqiptare -CH-1990 dhe situata sot
Sqarimi që në fillim : Ky takim iniciuar nga unë personalisht...

27.06.2013  

Video që nuk lejon manipulimin me kush çfarë për kënd thotë
Video që nuk lejon manipulimin me kush çfarë për kënd thotë parasë ta...

27.06.2013  

Video-Fatos Nano konferencë shtypi pas zgjedhjeve 1992
Përmbajtja : 1. Pyetja ime Fatosit në konferencë shtypi pas humbjes...

27.06.2013  

Ibrahim Kelmendi i shtrire në spital si pasojë e keqësimit të shëndetit nga grev
Tani sapo kuptova gjendjen. I zënë ne tjera pune as qe dija diçka...

26.06.2013  

A jemi më mirë se kurrë më parë
Kur shoh foto,video e kujtime tjera,mendja vetvetiu më thotë se kurrë...

23.06.2013  

Uruar zgjedhjet 2013
Sot sapo filluan orët e para të 23 Qershorit 2013 si dita e zgjedhjeve...

19.06.2013  

Përshëndetje grevist të nderuar
Kaluan javë të tera , tashmë po afron muaji që kur vullneti juaj po...

17.06.2013  

Ja deri ku shkon shpirti i thyer i njerëzve të përpunuar keq
Ka kohë që kur postova një shqetësimin tim të kamotshëm më titull:...

16.06.2013  

Unë paanësisht mbroj interesat e popullit (Foto tekst nga fushata 2001 )
Sado gazetar i mirë, vështirë ta nxjerrësh esencën e problemit...

15.06.2013  

Çka thotë shtabi i tij zgjedhor për kandidatin e pavarur Xun Çetta ? Foto tekst
Dalje të reja partish politike në momente të caktuara si më porosi dhe...

11.06.2013  

Vullneti i mirë e profesional dhe ana tjetër e gazetarëve
Ju lexues/e të nderuar/a krahasoni situatën sot më atëherë dhe shihni...

11.06.2013  

Më lejoni të mendoj ndryshe nga partitë politike
Pas përmbledhjes së gati gjitha hapësirave çfarë me kanë dhëne vetëm...

08.06.2013  

Pse nuk bëjmë punën tonë që faktori ndërkombëtar të mos ndërhyn mes nesh ?
Foto Nr 01 Më kërkesën e tij kërkohet dora, garant se po ma...

04.06.2013  

Kosova nuk po ndërton sistem të denoncimit ligjor por të spiunimit amator
Denoncimi dhe spiunimi nuk janë një, o qytetar i Kosovës së pushtuar...

02.06.2013  

Biznesi politike në Kosovë po djeg vlera dhe periudhat historike të kombit tonë
Djegën emra e emra në partitë tona politike, më apo pa meritën e tyre,...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]