Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (122):

Internes

Artikel-Archiv, Maj, 2013


29.05.2013  

Kujdes për ti kuptuar të paktën lëvizjet e njerëzve dhe subjektet e tyre
Ju lutem për pak kujdes në këtë video filmim nëse duam ti kuptojmë të...

24.05.2013  

Lisi i madh dhe kërpnajat që lidhen rreth tij
Kërko rrënjën e sajë akoma më larg që ta dimë se nga vjen kjo...

24.05.2013  

Vazhdon rreziku i luftimit të qëndrimeve që dalin nga të pavarurit
Sa vështirë të mbetesh i pa varur dhe nën trysni të pozicionuarve...

18.05.2013  

Agjentet e drejtpërdrejt të Millosheviqit në Ballkan :(Video)
Nuk e di sa mund të besohet dhe sa mund të spekulohet si kontra...

16.05.2013  

Ndryshimet po vinë por jo ato që i pritëm kaq kohë
Ka kohë që kur mungova por edhe i vonuar nuk ndalem më opinionet e reja...

06.05.2013  

Vëllimi i -V- për Kosovën dhe fatin e kombit tonë ,filloj më 24.04.2013
Foto : Pallati i drejtësisë atje larg në periferi të Prishtinës,fare ne...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]