Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, shkurt, 2013


10.02.2013  

Të zbardhën në detale jo vetëm helmimet e vitit 1990 e më pas, por të gjitha
Të zbardhën në detale jo vetëm helmimet e vitit 1990 e më pas, por të...

09.02.2013  

PDK Zvicër, Sali Berisha, PPSH. dhe loja shpërblyese
Nga PDK Zvicër,linku facebook -06.02.2013 Edhe unë sa ty...

08.02.2013  

Fjalë e popullit tek ne : Fëmija në djep si buka në çerepë.
Fjalë e popullit tek ne : Fëmija në djep si buka në çerepë. Prindi i...

07.02.2013  

Dy foto komente Xuni e Nëna 04.04.2009-dhe komenti tjetër tema Nëna 07.02.2013.
Foto 1. Nëna,kam përshtypjen se u shqetësua në vend qe të...

07.02.2013  

Si dhe pse PDK në opozitë dhe opozita e bashkuar në pozitë ?.
PDK, siç kam thënë sa e sa herë më parë, vërtetë ka instaluar kuadrin e...

06.02.2013  

Sot 05.02.2013, Shëtitja më ndryshe.
Sot 05.02.2013, Shëtitja filloj me dritë e pa borë dhe pas gati dy orë...

05.02.2013  

Përshëndetja e Ramushit më z. Thaçi për të u takuar në po këtë nivel pas zgjedhj
Përshëndetja e Ramushit më z. Thaçi për të u takuar në po këtë nivel pas...

04.02.2013  

Lisi i kujtimeve tona dëshmon
Foto nga Kaltrina Çeta në facebook 15.11.12-afishuar 04.02.2013...

04.02.2013  

Sali Berisha: Nuk mund të klonohen 5 kombe shqiptare! ( Xuni koment )
Publikuar,03.01.2013 Kryeministri Berisha në ditën e dytë...

04.02.2013  

Rasti Gega-Buxhovi : (Dy të vërteta dhe dy rrena nuk mund të jenë).
HYSEN GEGA: ASGJË NUK HARROHET, JUSUF BUXHOVI MË KA MARRË NË PYETJE NË...

03.02.2013  

Sopa është vrarë
Ish-zyrtari i lartë i Qeverisë së Kosovës Hamdi Sopa është vrarë....

01.02.2013  

LDK për ju ishte lulja pa erë e pranverës suaj politike për dallim nga PDK
LDK për ju ishte lulja pa erë e pranverës suaj politike për dallim nga...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]