Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (18):

Internes

Artikel-Archiv, Dhjetor, 2013


31.12.2013  

Urime 2014-ta, ndryshe nga e kaluara jonë
Përshëndetje mikesha,miq, shokë e shoqe, familiar të mij...

30.12.2013  

Një nderhyrje në këtë fushatë Qosja-Demaqi-Rugova :
Qerim Kelmendi ka shpërndarë një lidhje. Dhjetor 28 Ja sa larg shkon...

30.12.2013  

Dy komente të dy personaliteteve në një , mbi ,,kompenzimin“ e ish të burgosurve
Në profilin e kryeministrit Thaci në facebook, sot 29.12.2013...

28.12.2013  

Starti i Hydajet Hysenit në demokraci, më i mirë se kurrë ndonjëherë
Hydajet Hyseni,më mirë se kurr më parë,në njërën nga seancat...

27.12.2013  

Albini vazhdon të shkëlqej në politikën e re drejt ndryshimeve
Sot 26.12.2013 në RTK emisioni ,,Debat“ më Ridvan Berisha moderator...

25.12.2013  

Urime kërshëndellat
Te gjithe shqipetareve te cilet i duan festat e besimit të njëri tjetrit...

23.12.2013  

Komentimi i një video që sjell kujtesen dhe nderlidh gjërat për zbardhje realite
Ju kusheri të nderuar, lidhuni e mos u ndalni së kënduari, zemra u...

23.12.2013  

Politika po mbjell katastrofa të reja, hapni sytë o populli ynë...
Dëshmia e Zoran Rashkoviqit mbi krimet në Kosovë nuk më ndihmoj dicka,...

21.12.2013  

Pas kaq kohe, dy apo tre muajsh, tani i kthehem aktualitetit politik
Humba shumë kohë më botimin dhe promovimin e ,,Një rezistencë dryshe...

19.12.2013  

Promovimi i librit,,Një rezistencë ndryshe 1981-1990" ( Video 13.12.2013 ) dhe..
Për të mos gabuar në vlerësime dhe publikime si po i bëjë mbi promovimin...

17.12.2013  

Pas shiut vjen dielli thot një fjalë e popullit,këto ditë kjo reflektoj tek unë
Më dhe pa telashe, më dhe pa bllokada bojkoti, unë arrita që më sukses...

17.12.2013  

Itervista në RTK 15.12.2013 dhe loti i cili më bëri të dështoj (Video)
Ahmet Asani 15..12.2013 në Faceboook - Xun Çetën,...

14.12.2013  

Ditë promovimi 13.12.2013
Promovimi i librit ,,Një rezistencë ndryshe 1981-1990” kaloj...

11.12.2013  

Ftesë në promovim libri
Miq e mikesha,shoqe e shokë, dashamir/e, dhe qytetarë e qytetare të...

04.12.2013  

Dy fjalë mbi këto zgjedhje lokale dhe gjendjën pas tyre në KS
Këto zgjedhje lokale, kryesisht këto të raundit të dytë,ishin një...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]