Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (20):

Internes

Artikel-Archiv, Tetor, 2013


30.10.2013  

Nuk e meriton, por në përballje më kundërshtarët ne prapaskenë e meriton votën.
Demë Cetta, aktualisht kryesuese i asamblesë komunale në Istog, për...

28.10.2013  

Dita e zgjedhjeve po ofron,elektorat sa të duash
Tash sa kohë Kosova nuk ka problem për numer apo perqindje te daljes ne...

19.10.2013  

Botim i ri nga autori Jashar Alia,,Nga femiria deri te liria"
Edhe nje botim me shume,drejt zbardhjes se realiteteve te sakrificava...

15.10.2013  

Le te vazhdoj si dite urimesh dhe vizitash festa e Kurban Bajramit
Ne kete mengjes 15.10.2013 dite me mjegulla te cilat e paskan mbuluar...

15.10.2013  

Parulla e cila u fshi ne shpejtesi me ilaqe kimike ne qender te Prishtines
Sot me 14.10.2013 sapo postova nje artikull ne Facebook dhe Uebfaen time...

14.10.2013  

Faji nuk eshte gjithehere jetim,ai eshte ne mesin tone
Elektorat.popull i nderuar ,anetar te LDK-se,PDK-se dje LPK, dhe gjitha...

12.10.2013  

Shqiperia- Zvicra edhe nje test i beses Shqiptare
Tash jan oret e vona por e mbylli me dy komente ku nuk munda te mos...

11.10.2013  

Kosova ne gjendje alarmi per intervenim ndryshe
Ne Kosove eshte gjendje,ku jo vetem se nuk eshte e moralshme ta...

10.10.2013  

Spiunët edhe mund të dalin ,,patriotë" më vonë

06.10.2013  

Zgjedhje kishim edhe ne komunizem por ja frytet e tyre
Foto nga takimi në konferencën më temë: Implikimet Financiare të...

04.10.2013  

Me shkas fushata zgjedhore 2013
Me shprese se vlen edhe per shume shoke e dashamire.


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]