Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (21):

Internes

Artikel-Archiv, Janar, 2013


27.01.2013  

Pak fjalë mbi kuvendin e -VI- zgjedhor të PDK-së
Pak fjalë mbi kuvendin e -VI- zgjedhor të PDK-së i cili po zhvillon...

27.01.2013  

Rrokulliset autobusi më goma vere dhe krejt të amortizuara në relacionin Shtërpc
Rrokulliset autobusi më goma vere dhe krejt të amortizuara në...

26.01.2013  

Dy fjalë mbi letrën publike, para epilog të konfliktit në PDK nga z. Jakup Krasn
Nëse shprehimisht them dy fjalë,mos ma zini për të madhe nëse kaloj mbi...

24.01.2013  

Ngacmohem nga një foto më ish presidentin Rugova
Ah si nuk e kam një foto të këtij luksi pa frikë, në kohën kur...

23.01.2013  

Situata politike gjithandej trojeve tona po lëviz, përvoja ime me tri (3) video
Situata politike gjithandej trojeve tona po lëviz, përvojat do duhej të...

22.01.2013  

Rrënimet e lapidareve,varrezave, monumenteve të LNÇ-së dhe pasojat politike janë
Rrënimet e lapidareve,varrezave, monumenteve të LNÇ-së dhe pasojat...

21.01.2013  

Presheva (Kosova 2) sot 20.01.2013 përjetoje Millosheviqin 2 (Ivica Daqiq-in ).
Sot ndodhi një e keqe e madhe dhe 5 të mira akoma më të mëdha...

19.01.2013  

Tomislav Nikoliq: Nuk mbarova fakultetin, sepse nuk ishte i mire ligji për unive
Nga Agim Vuniqi 17.01.2013-afishuar nga linku i Natasha Kandiq-...

16.01.2013  

Presheva më 16 dhe 17 janar 2013, Shqiptarët, Serbia dhe faktori ndërkombëtar
Situata, nuk është e keqësuar aq sa po investohet për keqësimin e...

15.01.2013  

Nga Kujtim Kur Vëllezërit Jusuf dhe Bardhosh Gërvalla nuk janë heronj te Kosoves
Vëllezërit Jusuf dhe Bardhosh Gërvalla nuk janë heronj te Kosovës,sepse...

13.01.2013  

Një video : AKSH kuptoj nevojën si obligim për situatën
Situata aktualisht në Presheve obligon tre faktorët vendor për ta...

12.01.2013  

Presheva e radhës, ndoshta e fundit për Serbinë
Ditët po afrojnë, mendja politike e as diplomatike nuk po dëgjohen e as...

09.01.2013  

Përshëndetje të nderuar/a kudo që jeni
Pas dy jave, sa kohë faqja ime ishte e bllokuar, unë ju kërkoj falje më...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]