Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, 2012


04.05.2012  

Jo për komunistet në atë kohë por kundër kamuflimit të tyre në prag ndryshimesh

04.05.2012  

Jeta publike pa censurë të mbrohet nga ne vet

02.05.2012  

Gjenerali Kudusi Lama pjesa-II- 02.05.2012
Gjenerali Kudusi Lama pjesa-II- ,,Pa rrotlla” për ballë Milaim Zekës...

02.05.2012  

Nga Facebook-u 01.05.2012 Gjokë Paloka
Gjokë Paloka Facebook në grupin(Ta faktorizojmë PSHDK-në, përsëri). Për...

30.04.2012  

MANIPULANTET POLITIKE, TE MANIP-ULUARIT DHE VIKTIMAT E TYRE
MANIPULANTET POLITIKE, TE MANIP-ULUARIT DHE VIKTIMAT E TYRE Durimit...

26.04.2012  

Kodi penal për media ,finale e lojës Qeveri-Media (pjesa e parë)
Në debatin 10 minuta pas lajmeve RTK 23.04.2012 nuk mund të vërehej...

26.04.2012  

Gjeneral Kudusi Lama dhe transparenca e tij
Në emisionin Parrotlla datë 24.04.2012,si asnjëherë më parë e dëgjova...

13.04.2012  

Kyçja ima nga pauza në debat dhe kthyerja serish në pauzë .
Tema 11.04.2012-Facebook Ahmet Asani. Shkruani për përvojat tuaja...

28.03.2012  

Puna donë radhën e vet...
Tani po ushtroj fëmitë e mijë nëse jo nxënësit si pedagog i kulturës...

28.03.2012  

Jep nga vetja aq sa të mos mallkosh tjerët që nuk dhanë asgjë
Një protestues Tibetian po trajtohet për djegie të rënda pasi i vuri...

24.03.2012  

Vërejtjet e miqve dashamirës dhe kritikat e disave sa për te qen kundër.
Sapo publikova artikullin alarmues ,, Një histori e cila donë ndriçuar...

23.03.2012  

Një histori e cila donë ndriçuar më shumë
Nga Foto 1. shumë nga ne rrethi i Istogut dhe i Pejës mund ta kemi në...

21.03.2012  

Përvoja më Ujqër
Nuk shkohet në politikën e Ballkanit duke u marr më ujqër që nuk janë...

20.03.2012  

Komentim i imi sa për ta sinjalizuar rrezikun i cili po kërcënon :
Adem Demaçi mbeti midis Cyrihut Klan Kosova mars 2012 MPJ i ka shkuar...

20.03.2012  

Element betoni origjinal nga muri i Berlinit për ekspozim në Emmen (CH)
Shikoni ju djemtë e babit se si ka qenë e ndarë Gjermania...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]