Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e martë , 27. korrik 2021
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, 2012


16.06.2012  

Prend BUZHALA- Për dëshmorët Mujë Krasniqi, Beqir Gashi e Ali Krasniqi
( Ky ishte muaj përkujtimesh gjithandej,kushtuar atyre që ranë për të...

07.06.2012  

Të nderuar/a lexues/e,shoqe e shokë,mikesha e miq të jetës publike
E di se jeta kaq dinamike për ju që lexoni,punoni e veproni,ka bërë që...

07.06.2012  

Apel i intelektualëve, zgjidheni Nanon President
,,Zëri” 06-06-2012 21:21 CET Apeli i 26 intelektualëve drejtuar...

03.06.2012  

Vdekjen e Bardhit e ndjeva rënd,shumë rënd
Papritmas vdiq edhe një analist,publicist e krijues i kohës sonë kaq...

03.06.2012  

Lufta për liri e demokraci,ndryshe nga është luftuar dhe po luftohet sot.
Lufta që të mos pengohet tjetri në rrugë të mbarë vetëm për tu...

26.05.2012  

Koço Danaj për ballë Besim Dinës një koordinim i mrekullueshëm
Koço Danaj në emisionin ,,Oxsigen“sot datë 25.05.2012 ishte edhe një...

19.05.2012  

Abetarja e bashkimit hapi i par praktik pas 30 vite procesesh
Ishin hapa pozitiv proceset demokratike për kaq dekada edhe pse me...

15.05.2012  

Një koment nga unë bërë temës së fshire për të mos u përsëritur më
Vjollca Malaj në facebook 14.05.2012- Xhavit Haliti Ka qenë i...

15.05.2012  

Rezervohet vendi rendor për artikullin i cili nuk bën të publikohet tani
Rezervohet vendi rendor për artikullin i cili nuk bën të publikohet tani...

15.05.2012  

Gjokë Paloka në Facebook 11.05.2012 bart temën nga SOFIJE NOKAJ. Xuni Koment
Kurrë mos thuaj kam humbur,thuaj ende s`kam fituar,sepse ka me ardhur...

15.05.2012  

Një befasi afatshkurtër në procesin gjyqësor Bllaca

12.05.2012  

Lirim apo vrasje politike për z. Haradinaj ?

11.05.2012  

Si po i përjetoj lajmet nder to sot 08.05.2012 ?

08.05.2012  

Mesazhi im në këto kohë të vështira

08.05.2012  

“Vetëvendosja” si bllok i ri politik nga .S.Ramabaja dhe Komenti im
Shkruan Sadri Ramabaja ,,Zëri”07.05.2012Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]