Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e martë , 27. korrik 2021
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, 2012


29.08.2012  

Dy artikuj qe ja vlen ti lexojmë
Dy artikuj lexuar më 28.08.2012 e qe ja vlen ti lexoni dhe analizoni për...

25.08.2012  

Një pushim i mirë me shqetësime të reja në Kosovë Gusht 2012.
Një përgjigje mikut tim në E.Mail dhe ju të nderuar/a Vetëm pak...

24.08.2012  

Pas pushimit si tutje ?
Pushimet kaluan,të zbardhet gjendja dhe gjithë çfarë konstatuam në...

20.08.2012  

Komenti i parë pas pushimeve ditë Bajrami
Demush Zefi Urime e me fat Festa e Bajramit Facebook 18.08.2012

12.08.2012  

J.Krasniqi :Bisedimeve u duhet unitet
Nëse Serbia kërkon autonomi për serbët e Kosovës, duhet të përgatitet...

28.07.2012  

Që të mos mbetem krejt pasiv,ja dy fjalë të pa përfunduara
( Që të mos mbetem krejt pasiv edhe pse në pushime ,ja dy fjalë të pa...

28.07.2012  

Që të mos mbetem krejt pasiv,ja dy fjalë të pa përfunduara
( Që të mos mbetem krejt pasiv edhe pse në pushime ,ja dy fjalë të pa...

25.07.2012  

Pas kaq vitesh tani në pushim vjetor
Të nderuar lexues/e Kaluan ca ditë që kur nuk jam aktiv. Pas kaq vitesh...

04.07.2012  

Po u nda Kosova do thyhen shumë zemra...
Po u nda Kosova do thyhen shumë zemra dhe pasojat do jenë të pa...

01.07.2012  

Tema :Liria e mendimit dhe 1000 forca serbe në Kosovë !
Liri të mendimit,analizës së lirë dhe të shprehurit aso çfarë i duhet...

26.06.2012  

Deformo dy harta më piant program pa shih zbardhjen e hartës së tretë...
PS. Barte më piant si foto dhe deformo dy hartat anësore derisa të...

25.06.2012  

Ende herët për takimin Jahjaga-Nikoliq-Xuni koment
Publikuar në,Kosova Sot“E diel 24 Qershor 2012, 18:5 Ndonëse...

23.06.2012  

Më mirë këngëtar apo veprimtar ?
Më mirë këngëtar apo veprimtar ? Po edhe këngëtari është...

17.06.2012  

Vazhdimi për një sqarim
Rrahim Sadiku në facebook 16 06.2012 3:37.MD. Rrjepësi i Atdheut

16.06.2012  

U vetëvra apo e vranë Dino Asanajn ?
Autopsia: Dino Asanaj u vetëvra ,,Kosova Sot “Publikuar: E premte 15...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]