Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, 2012


20.10.2012  

Sot 18.10.2012 ditë testimi se jam apo jo për situata të tilla brenda institucio
Të isha unë në pozitën e krye parlamentarit Krasniqi,nuk do isha kaq...

19.10.2012  

Ja sa të ndieshëm e idhnak jemi bërë
Ja sa të ndieshëm e idhnak jemi bërë sa edhe humorin e mirë pa asnjë...

18.10.2012  

Përgjigje e vonuar Vuk Jeremiqit
,,Koha”/14-10-2012 17:08 CET. Kryesuesi njëvjeçar i Asamblesë...

16.10.2012  

Ndërrimi i gjeneratave dhe kujdesi i tyre në rekrutim !.
Hamshorët e mëdhenj po i mësojnë të vegjlit se si të mos rrëshqasin e...

15.10.2012  

Po vdesim duke mos kuptuar madje as njëri tjetrin edhe kur mendojmë një lloj
Postuar në Facebook nga Bajram Osmanaj 15.10.2012: “Ne të...

15.10.2012  

Në Shkup shpaloset përmendorja e Hasan Prishtinës
,,Zëri” 14-10-2012 13:27 CET Në...

14.10.2012  

Shkëlqimi i Berishës në Isniq dhe terri i akuzave te opozitës mbi të.
Kryeministri Berisha,kësaj radhe vetëm shkëlqej dhe nuk bëri gabimin...

12.10.2012  

Aktualitetit politik nuk i shmangem për asnjë moment,vdes më të...
Seanca parlamentare para pak ditësh dhe kjo e dështuara sot ku u...

12.10.2012  

Ja siguria në,, kujdes” /pakujdes të përgjigjes së tyre :
Se bënin gabime të cilat nuk falën dhe ishte humbje vullneti tek...

11.10.2012  

Ja pse nuk do duhej paguar shpenzimet e gjyqit

11.10.2012  

Dje dhe sot,karakter i pa ndryshuar
Mos të mashtrohet dikush dhe thotë : Ku është situata politike...

10.10.2012  

Komenti i 15 dhe 16-për këto jo plot një javë
I barti ngase t`paktën dy komente këto i dua në Profilin tim në Facebook...

05.10.2012  

Nga pozita në opozitar politik,kjo në politikë edhe shkon por kujdes ?
FOTO PORTRETI AKTUAL I KOSOVES Ndihmën më qëllimet më të mira...

03.10.2012  

Shkokëloni dhe bluani im se edhe ashtu nuk po ju mjafton,të paktën mos të plasin
Nga miku im 02.10.2012 I nderuar z.Çetta,më intereson ta di pse...

30.09.2012  

UEB FAQET E INSTITUCIONEVE TONA DHE SERIOZITETI I TYRE :
Përgjigje vetëm në një pyetje mikut tim Pyetja më 29.09.2012 ishte :...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]