Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, 2012


19.11.2012  

Tituklli
lkjkj ploiik kkjjjh kkhjh lkjhjhj ölkjhh

16.11.2012  

Pauzat nuk i preferoj a po me imponohen ato
Jam i zënë pikërisht më aktualitetin politik qe nuk po mund të jem...

09.11.2012  

F T E S Ë
Ashtu siç e mora këtë ftesë për promovim libri në E.Mail bashkë me mbi...

08.11.2012  

I kuptova kështu,pa i cituar ata aq transparent që ishin

07.11.2012  

Shoqata e të burgosurve politik e Kosovës, fton krijues artistik për ti dorëzuar
Në pa mundësi që të ndihmoj më shumë,sa për shkak kohe po aq për...

05.11.2012  

Kujdes në botime dhe realizim emisionesh dokumentare.
Nga Xun Çetta Si gjithherë,pa harruar,edhe kësaj radhe thërras...

04.11.2012  

Vetëm 8 komente me dy foto nëntor 2012
Tema-1- Shefi i shërbimit sekret të Kosovës vizitë në Shkup 24-10-2012...

02.11.2012  

Foto nga albumi : Takim shokësh
Këto janë vetëm pak foto për sqarim sa për ta rezervuar renditjen si...

27.10.2012  

Material i skanuar nga libri i autorit Dr. Ramadan Xhema
Për sqarim: Një ndërhyrje timen dhe më pas pak material i skanuar nga...

25.10.2012  

Si ti uroj ndryshe për këtë festë Bajrami ?
Urime dita e kurban Bajramit juve në Shqipëri dhe nata e kurban...

24.10.2012  

Ngjarjet e fundit mjerisht nuk jam në gjendje ti vlerësoj ashtu si kam vlerësuar
Nuk i vlerësoj publikisht këto edhe pse tërthorazi nuk po mund të...

24.10.2012  

Këtu keni vetëm videot,10 prej tyre postuar sot ngase nuk po mund ta kem durimin
Këtu keni vetëm videot,10 prej tyre postuar sot ngase nuk po mund ta kem...

23.10.2012  

Politika plaga ime e vjetër.
Pasoja e politikave të vjetra natyrshëm trashëgon pasoja të reja në...

22.10.2012  

Një pasqyre në shtypin ditor CH qe na beri të krenohemi
Sot 20.10.2012 në kafen e mëngjesit ku takohemi më shokë,shtypi i...

22.10.2012  

Titulli testim i videosWählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]