Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e martë , 27. korrik 2021
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, 2012


04.01.2012  

Joseph Dioguardi dhe mbledhja e parasë tek shqiptarët
Xun26@hotmail.com Në prag të festave të fundvitit Joseph Dioguardi...

04.01.2012  

Përshëndetje dhe gëzuar i nderuar Rrahim
Fillimi i këtij mëngjesi të parë në këtë vit më japi shpresa se fundi i...

04.01.2012  

Urimet e fundvitit 2011 me foto nga arkivi 1-5 vazhdim
Në mungesë kohe,sa për të mos u ndarë nga ju në këtë prag festash të...

04.01.2012  

...
...

04.01.2012  

Nata pa gjumë
Mbrëmë vonë pas orës 24 h ,sapo doja ta mbylli PC-që nuk ishte ndalur...

04.01.2012  

Vizita e Kancelares Gjermane zonjës Ankela Merkel në Kosovë dhe ne.
Ashtu si në çdo shtet,edhe në shtetin tonë u morën masat për ta pritur...

04.01.2012  

Rexhep Qosja pjesa –II-Emisioni pa rrotulla 28.12.2011
Nga puna e tepruar gati harrova ti them të paktën edhe dy fjalë bashkë...

04.01.2012  

Rexhep Qosja edhe njëherë hapi rrugën
Më 20 dhjetor 2011 në emisionin ,,Pa rrotulla”para Milaim Zekës z. Qosja...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]