Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (17):

Internes

Artikel-Archiv, Shtator, 2012


30.09.2012  

UEB FAQET E INSTITUCIONEVE TONA DHE SERIOZITETI I TYRE :
Përgjigje vetëm në një pyetje mikut tim Pyetja më 29.09.2012 ishte :...

28.09.2012  

Dy shokë ish të burgosurish politik më kuptojnë në dy forma të ndryshme dhe :
Duke ju falënderuar për respektin e treguar,ju shkruaj‏: Shkrimet...

24.09.2012  

Kush nuk po qëndron në vi,po saboton projektet dhe kërcënon më trazira në Kosovë
Më keqardhje me duhet ta them se publikimin e kësaj kërkese për...

19.09.2012  

Shoqata e ish të burgosurve politik dhe unë. NJË PLOTËSIM
Para pak ditësh,kalimthi në një mesazh ngushëllimi më rastin e vdekjes...

18.09.2012  

Një vlug akuzash,arrestimesh dhe çoroditje opinionesh
Pse thuhet çoroditje opinionesh ? Arsyeja është e thjesht : Për arsye...

16.09.2012  

Durimi,shoqata e ish të burgosurve politik dhe unë reagimi Nr 1 !
Dje më 13.09.2012 sapo lëshova një mesazh ngushëllimi në Facebook dhe...

12.09.2012  

Pesë shqiptarët e Zvicrës nuk janë tradhtarë. Lexo komentet
Nga Express 10 Shtator 2012 15:01 Ish-kryeministri i Shqipërisë dhe...

11.09.2012  

Aleanca Kuq e Zi dhe mërgimtaret të cilët nuk po ndalën së vepruari.
Aleanca Kuq e Zi në prag të ndeshjes fudbolistike...

08.09.2012  

Shërbimet ta ndihmojnë e jo ta bëjnë politikën
Ja një artikull mbi politikën e shërbimeve të fshehta të cilat janë për...

07.09.2012  

Pas kaq vitesh Azemi shkëlqeu në politikë !!!
E pa besuar !!! 30 vjet më vonë,në një emision Azemi shkëlqeu dhe...

06.09.2012  

Përgjigje „neuropsikiatrit “ tim Xhavit Halitit dhënë TV 21. Nga Murat.Jashari
Më 05.09.2012 Përgjgjje „neuropsiatrit“ tim Xhavit Halitit ndaj...

05.09.2012  

Pas çdo leximi të vëmendshëm mund te dalësh më një artikull në vete
Pritet dhe mund të ketë acar,pra të ftohtë të madh në këtë dimër,unë...

05.09.2012  

Pas katër ditë ngarkesash dhe me kohë të kufizuar 04.08.2012-
Pas katër ditë ngarkesash dhe me kohë të kufizuar që pata,mora edhe këtë...

02.09.2012  

Kandidat Zeqir Sadrijaj per St.Gallen Xuni Koment
Ahmet Asani-në Facebool 09-01 9:21.MD Sonte ne lokalet e klubit...

01.09.2012  

Të mësojmë nga shteti ku jetojnë 300.000 Shqiptar –Komenti im:
Nuk është kjo foto nga radari i komunikacionit por në Zvicër kështu te...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]