Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (13):

Internes

Artikel-Archiv, Gusht, 2012


29.08.2012  

Dy artikuj qe ja vlen ti lexojmë
Dy artikuj lexuar më 28.08.2012 e qe ja vlen ti lexoni dhe analizoni për...

25.08.2012  

Një pushim i mirë me shqetësime të reja në Kosovë Gusht 2012.
Një përgjigje mikut tim në E.Mail dhe ju të nderuar/a Vetëm pak...

24.08.2012  

Pas pushimit si tutje ?
Pushimet kaluan,të zbardhet gjendja dhe gjithë çfarë konstatuam në...

20.08.2012  

Komenti i parë pas pushimeve ditë Bajrami
Demush Zefi Urime e me fat Festa e Bajramit Facebook 18.08.2012

12.08.2012  

J.Krasniqi :Bisedimeve u duhet unitet
Nëse Serbia kërkon autonomi për serbët e Kosovës, duhet të përgatitet...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]