Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (24):

Internes

Artikel-Archiv, Prill, 2012


30.04.2012  

MANIPULANTET POLITIKE, TE MANIP-ULUARIT DHE VIKTIMAT E TYRE
MANIPULANTET POLITIKE, TE MANIP-ULUARIT DHE VIKTIMAT E TYRE Durimit...

26.04.2012  

Kodi penal për media ,finale e lojës Qeveri-Media (pjesa e parë)
Në debatin 10 minuta pas lajmeve RTK 23.04.2012 nuk mund të vërehej...

26.04.2012  

Gjeneral Kudusi Lama dhe transparenca e tij
Në emisionin Parrotlla datë 24.04.2012,si asnjëherë më parë e dëgjova...

13.04.2012  

Kyçja ima nga pauza në debat dhe kthyerja serish në pauzë .
Tema 11.04.2012-Facebook Ahmet Asani. Shkruani për përvojat tuaja...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]