Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (27):

Internes

Artikel-Archiv, Mars, 2012


28.03.2012  

Puna donë radhën e vet...
Tani po ushtroj fëmitë e mijë nëse jo nxënësit si pedagog i kulturës...

28.03.2012  

Jep nga vetja aq sa të mos mallkosh tjerët që nuk dhanë asgjë
Një protestues Tibetian po trajtohet për djegie të rënda pasi i vuri...

24.03.2012  

Vërejtjet e miqve dashamirës dhe kritikat e disave sa për te qen kundër.
Sapo publikova artikullin alarmues ,, Një histori e cila donë ndriçuar...

23.03.2012  

Një histori e cila donë ndriçuar më shumë
Nga Foto 1. shumë nga ne rrethi i Istogut dhe i Pejës mund ta kemi në...

21.03.2012  

Përvoja më Ujqër
Nuk shkohet në politikën e Ballkanit duke u marr më ujqër që nuk janë...

20.03.2012  

Komentim i imi sa për ta sinjalizuar rrezikun i cili po kërcënon :
Adem Demaçi mbeti midis Cyrihut Klan Kosova mars 2012 MPJ i ka shkuar...

20.03.2012  

Element betoni origjinal nga muri i Berlinit për ekspozim në Emmen (CH)
Shikoni ju djemtë e babit se si ka qenë e ndarë Gjermania...

14.03.2012  

Koha po dëshmon. Ja një krahasim para 20 viteve dhe sot:
TV Klan Kosova Zona e Debatit 12.03.2012. 30 vjetori i LPK-së Mysafir...

13.03.2012  

TV 21 Rendez Vous 10.03.2012 Demonstratat 1981
Lidha e Videos Moderatori i këtij emisioni në para fillim të kësaj...

09.03.2012  

Nga tribunë debatesh,ngelem në festë spontane të 8 marsit
Ftesa për takimin e Jakup Krasniqit me bashkatdhetar ashtu siç ishim...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]