Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (21):

Internes

Artikel-Archiv, Dhjetor, 2012


13.12.2012  

Datë, muaj dhe vit shekulli 12.12.12f
Sot data e shekullit qe lehtë mbahet mend si datë, muaj, vit, pra...

11.12.2012  

Familjes time dhe borës që ra
Bora kaq e mirë që ra, akoma pa freskuar mushkëritë tona po shkrihet...

09.12.2012  

Përshëndetje më 5 pjesë video nga aktivitetet -(ARKIV)-
Video -1-. Xun Çetta kandidat i pavarur 2001 Konference shtypi...

07.12.2012  

Një pauzë si fryt i dilemave të mia se si tutje
Këto ditë kam një pauzë si fryt i dilemave të mia se si pas kaq vitesh...

01.12.2012  

Përgjimet në Kosovë,as një befasi e vogël e lere më diçka më shumë
Lajmi mbi këtë formë përgjimi është gjëja më e pa rëndësishme,për...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]