Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, nëntor, 2012


05.11.2012  

Kujdes në botime dhe realizim emisionesh dokumentare.
Nga Xun Çetta Si gjithherë,pa harruar,edhe kësaj radhe thërras...

04.11.2012  

Vetëm 8 komente me dy foto nëntor 2012
Tema-1- Shefi i shërbimit sekret të Kosovës vizitë në Shkup 24-10-2012...

02.11.2012  

Foto nga albumi : Takim shokësh
Këto janë vetëm pak foto për sqarim sa për ta rezervuar renditjen si...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]