Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (27):

Internes

Artikel-Archiv, Nëntor, 2012


30.11.2012  

Edhe një komentim fare i shkurtër për të mos u bërë monoton në gjykimet e mia në
Pas ngjarjeve politike të kësaj dite patëm rastin ta dëgjojmë...

30.11.2012  

Reagim komentesh mes sa e sa tjera nga unë Xuni 29.11.2012
Siç komentova linkun tek Milaim Zeka,nuk besoj se e teproj më qellim që...

28.11.2012  

Kadri S Cetaj Facebook pas mesnate 27 dhe 28.11.2012
Sa mire qe erdhën këto dite e po mundem me festuar se me pas kenë...

28.11.2012  

Të prononcohesh,jo gjithherë është lehtë kjo punë
Që nga e dilja kur doja ta komentoj një link mbi rastin Limaj unë isha...

28.11.2012  

Urim paksa më i veçantë 100 vjet përpjekje
Urimet e reja më foton e vjetër,ndryshimet nuk kishin si të mos jen...

26.11.2012  

Manifestimi i 100 vjetorit të pavarësimit të gjysmë Shqipërisë mbajtur në Shkup,
Tash e sa ditë gati muaj të terë që kur shqiptarët po merren më...

24.11.2012  

Intervista më Salih Kabashin rreth FGJUK-së Lubjanë 1990 Video
Kanë kenë,janë dhe do dalin gjithë ata të cilët në vazhdimësi më urdhër...

23.11.2012  

Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka
Shkruan: Berat LUZHA 22.11.2012 Libri “Nga lëvizja ilegale te...

20.11.2012  

Pluralizmi politik në situata krizash
I dua tre besnik si vetën time dhe një pak më ndryshe në pluralizëm për...

19.11.2012  

Rivarrimi i Ahmet Zogut në Shqipëri
Më keqardhje këto ditë nuk jam kyç në debate e as prononcuar rreth...

19.11.2012  

Tituklli
lkjkj ploiik kkjjjh kkhjh lkjhjhj ölkjhh

16.11.2012  

Pauzat nuk i preferoj a po me imponohen ato
Jam i zënë pikërisht më aktualitetin politik qe nuk po mund të jem...

09.11.2012  

F T E S Ë
Ashtu siç e mora këtë ftesë për promovim libri në E.Mail bashkë me mbi...

08.11.2012  

I kuptova kështu,pa i cituar ata aq transparent që ishin

07.11.2012  

Shoqata e të burgosurve politik e Kosovës, fton krijues artistik për ti dorëzuar
Në pa mundësi që të ndihmoj më shumë,sa për shkak kohe po aq për...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]