Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (24):

Internes

Artikel-Archiv, 2012


13.12.2012  

Datë, muaj dhe vit shekulli 12.12.12f
Sot data e shekullit qe lehtë mbahet mend si datë, muaj, vit, pra...

11.12.2012  

Familjes time dhe borës që ra
Bora kaq e mirë që ra, akoma pa freskuar mushkëritë tona po shkrihet...

09.12.2012  

Përshëndetje më 5 pjesë video nga aktivitetet -(ARKIV)-
Video -1-. Xun Çetta kandidat i pavarur 2001 Konference shtypi...

07.12.2012  

Një pauzë si fryt i dilemave të mia se si tutje
Këto ditë kam një pauzë si fryt i dilemave të mia se si pas kaq vitesh...

01.12.2012  

Përgjimet në Kosovë,as një befasi e vogël e lere më diçka më shumë
Lajmi mbi këtë formë përgjimi është gjëja më e pa rëndësishme,për...

30.11.2012  

Edhe një komentim fare i shkurtër për të mos u bërë monoton në gjykimet e mia në
Pas ngjarjeve politike të kësaj dite patëm rastin ta dëgjojmë...

30.11.2012  

Reagim komentesh mes sa e sa tjera nga unë Xuni 29.11.2012
Siç komentova linkun tek Milaim Zeka,nuk besoj se e teproj më qellim që...

28.11.2012  

Kadri S Cetaj Facebook pas mesnate 27 dhe 28.11.2012
Sa mire qe erdhën këto dite e po mundem me festuar se me pas kenë...

28.11.2012  

Të prononcohesh,jo gjithherë është lehtë kjo punë
Që nga e dilja kur doja ta komentoj një link mbi rastin Limaj unë isha...

28.11.2012  

Urim paksa më i veçantë 100 vjet përpjekje
Urimet e reja më foton e vjetër,ndryshimet nuk kishin si të mos jen...

26.11.2012  

Manifestimi i 100 vjetorit të pavarësimit të gjysmë Shqipërisë mbajtur në Shkup,
Tash e sa ditë gati muaj të terë që kur shqiptarët po merren më...

24.11.2012  

Intervista më Salih Kabashin rreth FGJUK-së Lubjanë 1990 Video
Kanë kenë,janë dhe do dalin gjithë ata të cilët në vazhdimësi më urdhër...

23.11.2012  

Një libër me kujtime e dëshmi autentike për përpjekjet titanike Autor Naser Kuka
Shkruan: Berat LUZHA 22.11.2012 Libri “Nga lëvizja ilegale te...

20.11.2012  

Pluralizmi politik në situata krizash
I dua tre besnik si vetën time dhe një pak më ndryshe në pluralizëm për...

19.11.2012  

Rivarrimi i Ahmet Zogut në Shqipëri
Më keqardhje këto ditë nuk jam kyç në debate e as prononcuar rreth...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]