Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (22):

Internes

Artikel-Archiv, Dhjetor, 2011


17.12.2011  

Kryeministri aktual Hashim Thaçi për ballë panelistëve analistë në RTK 16.12.20
Kryeministri aktual Hashim Thaçi për ballë...

17.12.2011  

Si duhej të depërtoja në opinion duke mos qenë në parti politike.
TUBIMI I L.D.K-se KËSHILLI RAJONAL HITZKIR 01.11.1991...

16.12.2011  

Të rezistosh në përballje më fatkeqësinë,në paqe apo luftë,do të thotë ta mundes
Të rezistosh në përballje më fatkeqësinë,në paqe apo luftë,do të thotë...

14.12.2011  

Video Takimi i Tiranës 29-30.03.1993-Xuni (Video)
Kërkoj falje për ndërprerjet e herë pas hershme çfarë po bëj,por unë...

14.12.2011  

...
...

07.12.2011  

Nderim dhe mirnjohje për nji Mbret...nga Jozef Radi
Shqiptarët sot përcjellin mbretin trashgimtar, Leka Zogu i I, i biri i...

07.12.2011  

Postmortum :Leka i parë dhe orientimet e tij kombëtare,
PS: Gabimet në drejt shkrim janë të skanuara nga gazeta....

06.12.2011  

28 Nëntori 2011 ditë festive apo ditë pushimi
Gjithë atyre që ma uruan festën tonë kombëtare dhe tjerëve që më këtë...

01.12.2011  

Përshëndetje Muhamet
Ka kohë që kur posta ime elektronike po mbushet me jo pak emra nga...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]