Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (21):

Internes

Artikel-Archiv, Nëntor, 2009


30.11.2009  

Kosova po mbetet në ankth
Kosova e ankthit,humbja e besimit ne gjitha institucionet shteterore si...

29.11.2009  

Largimi i logos ,,Më Ramushin”në hyrje te AAK-së dhe nevojat tjera...
Hapi i parë drejt asaj çfarë i duhej AAK-së u bë duke filluar nga pika...

26.11.2009  

RTK nën diktatin e pushtetit dhe sulmi mbi zërin i cili vjen ndryshe nga pushtet
Përpjekjet për të argumentuar faktin se sa liri kanë mediat në...

24.11.2009  

Vetëm pak komente nga dridhjet e Qeverisë deri tek aktualiteti sot 23.11.09
Gati na u prish koalicioni dhe të pasojnë ndryshimet ne qeveri ku...

24.11.2009  

Edhe nje dorëheqje moralo-politike në Kosovë
Dorëheqja e z.Emrush Xhemaili nga i pari i partisë e cila deshtoj në...

24.11.2009  

Edhe nje konfirmim i programit te Milaim Zekes ,,Pa rrottulla,,
Programi ,,pa rrotulla“që ne fillim te emisionit të parë i cili startoj...

23.11.2009  

...
...

22.11.2009  

Kush pro e kush kundër zgjedhjeve 2009?
Zgjedhjet e vitit të ardhshëm varen jo pak edhe nga epilogu i krizave të...

22.11.2009  

Me shkas përvjetori i 11 e 26 si dhe 1 e 2 Prillit 1981
Ne,po përjetojmë ndryshimet e kohës por jo edhe të njerëzve qe akoma po...

22.11.2009  

Kosova dhe kuadri i saj politik
Dinamizimi i rrjedhave politike dhe vetë proceset çfarë kanë ndodhur në...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]