Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (139):

Internes

Artikel-Archiv, 2009


16.12.2009  

Pacolli si temë në Facebook 14.12.09 dhe komenti im:
90 vjet pas Uilsonit Kur presidenti amerikan Uidrou Uilson në...

15.12.2009  

Shkresat nga burgu si vijon :
Se kam të drejtë në akuzat ndaj mediave tona në Kosovë dhe hulumtues të...

12.12.2009  

Letër përshëndetje njëkohësisht ftesë dashamir/e të shqetësuar/a
Përshëndes gjithë ata që ishin të shqetësuar/a më rastin e reflektimit...

10.12.2009  

Thika në fyt,Kosova pritet te reagoj
Thika në fyt,Kosova pritet te reagoj

09.12.2009  

Përshëndetje i nderuar F....
Njërin nga mesazhet që mora,tani përgjigjën time atij ,ja vlen ta barti...

09.12.2009  

Organizmi dhe vlerat e tij anti krimit në Kosovë ekziston
Po ofrohet situata ku sa më shumë të zbulohet krimi si aksion i lënë në...

08.12.2009  

Përballja me pasojat e ish UDB-së dhe ish SHIK-ut në Kosovë
UDB-ja dhe ish SHIK-u dy shërbime paralele këto ishin tmerri i Kosovës...

02.12.2009  

Aferat mbi krimin dhe mundesia e manipulimit me struktura te Sherbimit inteligje
Ka kohë qe kur askush nuk po e ngacmonte krimin,ai bënte punën dhe po...

01.12.2009  

Konstatimi i gjendjes në Kosovë dhe mos gadishmeria per ta ndryshuar atë
Për ditë e më shumë po konstatojmë fatkeqësitë të cilat e kan pllakosur...

01.12.2009  

Pershensetje te nderuarit e mesazheve private e tani me gjere ne facsbook
Shkruan Xun Cetta ne facebook dhjetor 01 në orën 10:58 Une mase me...

30.11.2009  

Kosova po mbetet në ankth
Kosova e ankthit,humbja e besimit ne gjitha institucionet shteterore si...

29.11.2009  

Largimi i logos ,,Më Ramushin”në hyrje te AAK-së dhe nevojat tjera...
Hapi i parë drejt asaj çfarë i duhej AAK-së u bë duke filluar nga pika...

26.11.2009  

RTK nën diktatin e pushtetit dhe sulmi mbi zërin i cili vjen ndryshe nga pushtet
Përpjekjet për të argumentuar faktin se sa liri kanë mediat në...

24.11.2009  

Vetëm pak komente nga dridhjet e Qeverisë deri tek aktualiteti sot 23.11.09
Gati na u prish koalicioni dhe të pasojnë ndryshimet ne qeveri ku...

24.11.2009  

Edhe nje dorëheqje moralo-politike në Kosovë
Dorëheqja e z.Emrush Xhemaili nga i pari i partisë e cila deshtoj në...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]