Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (11):

Internes

Artikel-Archiv, Janar, 2016


29.01.2016  

Thirrja e fundit për kujdesë ju disa miq, shokë e veprimtar politik
Pasurimi i juaj në permasa marramendëse, po sjell varfërimin tonë...

27.01.2016  

Njeriu, pikëpamjët as karakterin, nuk i ndryshon leht, madje as kur duhet ndrysh
Nga vuajtja e denimit më 13 vite burg, mendoja se duhët çliruar populli...

24.01.2016  

Historianët: Murat Jashari nuk duhet të bëhet president
Xun Çetta : Tjerët thonë se ( Hashim Thaçi nuk është unifikues...

24.01.2016  

Konstatim i radhës ky i cili pensionon konstatimin e më hershëm
Në kohë komunizmi kam konstatuar se : (U dashka të viktimizohemi ne,...

23.01.2016  

Sot përfundoj loja Kriens-Aarau 5-0 dhe Kriens- Luzern 0-4. Naseri i pëkushtuar
Sot 23.01.2016 z. Naser Tupella u mor më aktivitete sportive dhe ishte...

22.01.2016  

Data e 21 Janarit të sotëm, më lajme të pasura dhe kujtim për historinë
Paska kaluar gjysma e natës, artikulli më mbet për neser pas dite....

19.01.2016  

Adem Shala: Pse duhet të zgjidhet Presidenti nga qytetarët ?
Dy komente nga unë në facebook: Xun Çetta : Presidenti i cili...

18.01.2016  

Një video shtesë për të na i kujtuar edhe ekzodet e të parëve tonë.
Ta thrrasim mendjën dhe kuptojm realitetin se nuk jan vetëm pushtuesit...

17.01.2016  

Mjerisht, ende jemi larg pajtimit dhe besimit të ndersjell si fqinjë
Leo Freundlich : Serbet i masakruan 7000 Shqiptarë për vetëm një ditë...

17.01.2016  

Emisioni ,,Kuizi filloj“RTK 17.01.2016
Kuizi, edukata për fëmij,dhe recitimet të cilat në këtë moment po e...

17.01.2016  

Mbrëmje relaksimi dhe kënaqësi e veqant më borë dimëri
A nuk pushon mendja, shlodhet trupi dhe freskohët truri për punë më...

17.01.2016  

Emisioni Debat 15.01.2016, vlerat e debatit dhe ana tjetër e medasljës
Më vemendje e perkushtim percjella Ridvanin dhe mysafirët e tij të...

12.01.2016  

Edhe firma ku punoj, perjetoj fatin që të ma kujtoj pas luftën në Kosovë !
Ishte e rëndë kjo ! E rëndë, shumë e rëndë ti shohë mjetet e punës në...

12.01.2016  

Dje ishte pervjetori i vrasjës Enver Maloku
I pa kohë të shkruaj për pervjetorët apo ngjarjët e ditës , ja më...

10.01.2016  

Si tutje pas 09.01.2016 ? Kujdesë …
Protestat sigurisht vazhdojn, por jo si deri tani. Pergjegjësia duhet...

10.01.2016  

Nga postimi i Arber Sadikut në fb më kënaqësi e ripostoj unë :
Per te gjithe miqte, nese jane te afert ose thjesht te rastesishem. Cdo...

09.01.2016  

Nga suksesi ofanziv i protestës në jo sukses dhe defanzivë politike
As e re, e as e pa pritur për mua kjo, që nga suksesi dhe ofanziva e...

09.01.2016  

Albo Ibrahimi ( Nofkë ) në profilin tim facebook 09.01-2016
Nofkat në facebook i urrej, kur ata provokojn, fyejen e sulmojn, i...

08.01.2016  

Nuk sulmohet as perjashtohët njeriu për një a dy dobësi që ka
Asnjëherë nuk kam pranuar ta humbi komunikimin normal më miq, shokë,...

05.01.2016  

Për mos me humb kohë më shkru, bën më tekste të gaqme me krahasu
Siq dihet tash sa muaj që nuk po humbi kohë aq shumë më shkru, po ashtu...

04.01.2016  

Stupcat dhe disa emisione të Vitit të Ri më shtrinë në Spital
Më ka hyrë frika se Zvicra gradualisht po më bëhët vendlindja e parë,...

02.01.2016  

Më nderime të larta u varros trupi i veprimtarit Prof. Fehmi Kelmendi
Po, më në fund, më nderime të larta u varros trupi i këtij veprimtari...

01.01.2016  

Pas gëzimit vjen hidhërimi dhe anasjelltas
Sot, dita e parë e vitit 2016 si gjithëherë më gëzime por nuk i...

01.01.2016  

Foto e parë (1) viti 2016 : Librin të cilin e kam ndarë ta lexoj nuk e gjëjë !
As këto këtu, e as tri herë kaq sa presin të paketuara lartë, nuk i kam...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]