Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv


25.01.2021  

Revolta ime politike pas lufte dhe çlirimit të vendit daton shumë më herët, gati nga para lufta
Asnjëherë në politikë, qka është më...

24.01.2021  

Për qeverinë e ardhshme pritën vendime të guximshme dhe pa frikë se po humbim në diplomaci
Partneriteti ynë i sigurt nderkombëtar tash sa vite madje...

24.01.2021  

Një publikim nga arkivi i dhimbjeve por edhe i kënaqësisë time
Nuk do dua të publikoj nga arkivi por edhe një gjë dua ta...

24.01.2021  

Mergata Shqiptare, më votë, ashtu si dje edhe sot perfundimisht vendimtare
Mergata Shqiptare më votë perfundimisht vendimtare, po, po...

23.01.2021  

Edhe një VIDEO inserrt të shkurtër nga Këshilli Organizativ Festiv në kuader të KKM 14.11.1991 Luzern
Siq e kam thënë më parë po e perseriti edhe tani,...

23.01.2021  

Më i mirë udhëtimi këmbësor mbi autoban apo më veturë në autoban ? sot 11 km shetitje
Sot, serish i vetun ngase shoqja u arsytua sikur po ndalet për ta...

23.01.2021  

Takimi konsultativ në një natë dimri në Preshevë 17.11.1990
Pas shumë takimeve, organizimeve dhe punës gjithëandej...

23.01.2021  

Njerëzit po vdesin gjynahet po më mbesin pse nuk po publikoj sa veprimtarët janë të gjallë
Janë të shumt ata veprimtar të cilët mjerisht tani...

22.01.2021  

Xuni dhe noti i sezonit veror 11.07 1991 dhe ky dimeror sot 22.01.2021 ( Pra 30 vite më vonë )
Sot, në këtë kohë më pandemi, shkuam më...

22.01.2021  

Sot percjella dy emisione deshmish historike pa dallim fushatës eger politike
Politikë më disa emisar analistesh dhe jo pak plagjiatesh, jam...

21.01.2021  

Sot pash vehtën se mos ka gjasa jam meshtruar në mendimin e gabuar !!!
Edhe një gjë e zbulova, kam menduar dhe jo bash rrall shprehur...

20.01.2021  

Amerikani Donald Trump, po largohet nga Shtëpia e Bardhë, jo si Amerikan por si të ishte diku në Ballkan
Lere se deshtoj më dhunën e organizuar por z. Trump tani...

18.01.2021  

Ja si mund ti zbulojm gjitha të mirat dhe të këqijat që i bëmë gjatë rrugës e cila nuk po perfundon
Ne, më mos zbardhje të realiteteve po e vrasim punën,...

17.01.2021  

Ditët e kthimit pas shumë vite të besimtarëve në Kisha dhe Xhami, po si sot hyrje-daljët në parti
Ishin ditët a muajt e parë pas hapjës së dyerve...

17.01.2021  

Asnjë titullSi dhe kush realisht organizoj luftën dhe financimin e sajë ? Ah sa puna duhët për një pergjigje të sakt
Mjerisht, të shumt janë ata të cilët nga veprimtar...

16.01.2021  

Vetëm kështu më fakte e deshmi të sistemuara mirë në kronologji kohe, mund ta ulim demagog politikanin në bisht
E di sa ka vuajtur ky popull dhe po vazhdon ta vuan besimin politik...

15.01.2021  

E uroj dhe e pergëzoj marrveshjën Kurti-Osmani, marrveshje të cilën e quaj dhe e trajtoj si Kualicion
Vertetë ligji zgjedhor si i kriminalizuar që është,...

13.01.2021  

Arkivi dhe Dosiet perfundimisht po dalin se janë Vëlla e Motër
Arkivi dhe dosiet janë Vëlla e Moter, ato gati se nuk mund...

12.01.2021  

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve po mban mbledhjen e radhës tash e mbi një orë
E falenderoj Zeri LIVE Drejtperfrejt dhe transmetimin e këtij...

12.01.2021  

Dy postime mbi vershimat këto ditë në Kosovë sot 12.01.2021
Postimi –I- mbi vershimat në Kossovë: Lexo se si na...

12.01.2021  

Ky afishimi-III-sot për tri partitë politike në prag të këtyre zgjedhjeve. Urim mesazh im Ramushit
Po në këtë datë në vite të ndryshme,...

12.01.2021  

Podujeva, Llapjanët dhe Prishtina vite më parë, kur Xuni nuk ishte duke u tallë, por kerkonte që puna të shkon mbarë
Ja sa vite ka që kur apelohej që të vet kontollohej dhe...

12.01.2021  

Ja kush paska kenë Xun Çetta i datës 12.01.2012, apo ndoshta po fabrikon sot konformë ndryshimeve politike në Kosovë :
Jo more jo, kurr nuk kam lejuar fabrikim e as falsifikim...

11.01.2021  

Triumrfi i LDK-së 1989-90-91, dallon nga Triumfalizmi i LVV-së 2019-20 dhe tani 2021
Si fitore, nga natyra e ndryshimeve politike janë të njejta,...

11.01.2021  

S`ka çfarë na bënë kancer as pandemi i kemi ushtruar këto të shkritat mushkëri…
Jo more jo, kjo nuk na ndodh më kurr ngase si popull tashmë...

11.01.2021  

Sa shaka e mahi mbi këto zgjedhje jam tu ndi, po edhe unë e kam një gjysëm sahi
Sontazheve për zgjedhje nuk po ju besojë, vet rezultatin e...

10.01.2021  

,,Mos fol se tregon vet” thotë populli, ja tepihu i rrugëve tona
Shi i shkelqyeshëm këto ditë për fushatë...

10.01.2021  

Paskam harruar ta barti në info-cetta takimin e parë publik të zonjës Vjosa Osmani në Istog
Takimen e percjella drejtperdrejt dhe bëra këtë afishim...

10.01.2021  

Të mësojm nga të perseriturat fatale në politikë e jo ti gellditim në rotacion ato
Për ta kursyer kohën time dhe ta marr kohën e atyre...

09.01.2021  

Pasi publikova fjalën time, ja tani gjithë pjesëmarrësit në 10 vjetorin e SH.H Gurrat e bardha
Konsiderova sikur bëra një lëshim të rëndë...

08.01.2021  

Fjalim i hidhur në 10 vjetorin e SH.H Gurrat e Bardha të Istogut, menjëherë pas lufte
Kishim kaluar ditë të vështira për sa kohë...

08.01.2021  

Sot debatohët ndryshe nga koha e odave perball kuvendarëve pa media publike
Filozofia e odave tona po ashtu ishte kontradiktore dhe e anshme,...

07.01.2021  

Porosia, testament i Bablokut tim për Kosovën dhe kombin Shqiptar. VIDEO YuuTube :
O ju, kudo që jeni Shqiptar, që po doni shpejt të dilni...

06.01.2021  

Partitë politike dhe frika ime e arsyeshme e më pervojë, perse kaq frikë ?
Edhe pse kurr në parti, unë kam pervojat e hidhura edhe...

06.01.2021  

Një alarm për situatën më një pyetje qudtërisht aktuale ashtu si edhe gjashtë vite më pare
Facebook-u vertetë po na perkujton por do duhej ta kuptojm...

05.01.2021  

Nga bisedë e lirë, në intervistë të gjatë më zonjën Iris Ratkoceri 1991
Ishte njëra nder femrat e ikura nga Shqipëria këtu...

05.01.2021  

Arkivi është vet jeta e cial kurr nuk të pensionon
Arkivi frymëzon për shfletim e pershkrim realitetesh,...

05.01.2021  

Nga arkivi ,,Kosova e Lirë“ dhe zëri i dy bylbylave që po shkelqejn edhe sot bashkë më z. Qiriqi
Nuk besoj të ketë kënaqësi më të madhe se...

04.01.2021  

Asnjë Rruga e shtetit ligjorë nuk është vetëm deri tek fotelja e qeveritarëve apo presidencës ! kjo rrugë është më e gjatë se kaq
E ngjajshme si kjo është rruga gjarpërore e shtetit...

03.01.2021  

Urime 20 vjetori djali im Ilir, i befsh 100 të lumtura më suksese dhe shendet
Urimin ta bëj biri im Ilir dhe festën më...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]