Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel-Archiv


10.02.2013  

Të zbardhën në detale jo vetëm helmimet e vitit 1990 e më pas, por të gjitha
Të zbardhën në detale jo vetëm helmimet e vitit 1990 e më pas, por të...

09.02.2013  

PDK Zvicër, Sali Berisha, PPSH. dhe loja shpërblyese
Nga PDK Zvicër,linku facebook -06.02.2013 Edhe unë sa ty...

08.02.2013  

Fjalë e popullit tek ne : Fëmija në djep si buka në çerepë.
Fjalë e popullit tek ne : Fëmija në djep si buka në çerepë. Prindi i...

07.02.2013  

Dy foto komente Xuni e Nëna 04.04.2009-dhe komenti tjetër tema Nëna 07.02.2013.
Foto 1. Nëna,kam përshtypjen se u shqetësua në vend qe të...

07.02.2013  

Si dhe pse PDK në opozitë dhe opozita e bashkuar në pozitë ?.
PDK, siç kam thënë sa e sa herë më parë, vërtetë ka instaluar kuadrin e...

06.02.2013  

Sot 05.02.2013, Shëtitja më ndryshe.
Sot 05.02.2013, Shëtitja filloj me dritë e pa borë dhe pas gati dy orë...

05.02.2013  

Përshëndetja e Ramushit më z. Thaçi për të u takuar në po këtë nivel pas zgjedhj
Përshëndetja e Ramushit më z. Thaçi për të u takuar në po këtë nivel pas...

04.02.2013  

Lisi i kujtimeve tona dëshmon
Foto nga Kaltrina Çeta në facebook 15.11.12-afishuar 04.02.2013...

04.02.2013  

Sali Berisha: Nuk mund të klonohen 5 kombe shqiptare! ( Xuni koment )
Publikuar,03.01.2013 Kryeministri Berisha në ditën e dytë...

04.02.2013  

Rasti Gega-Buxhovi : (Dy të vërteta dhe dy rrena nuk mund të jenë).
HYSEN GEGA: ASGJË NUK HARROHET, JUSUF BUXHOVI MË KA MARRË NË PYETJE NË...

03.02.2013  

Sopa është vrarë
Ish-zyrtari i lartë i Qeverisë së Kosovës Hamdi Sopa është vrarë....

01.02.2013  

LDK për ju ishte lulja pa erë e pranverës suaj politike për dallim nga PDK
LDK për ju ishte lulja pa erë e pranverës suaj politike për dallim nga...

27.01.2013  

Pak fjalë mbi kuvendin e -VI- zgjedhor të PDK-së
Pak fjalë mbi kuvendin e -VI- zgjedhor të PDK-së i cili po zhvillon...

27.01.2013  

Rrokulliset autobusi më goma vere dhe krejt të amortizuara në relacionin Shtërpc
Rrokulliset autobusi më goma vere dhe krejt të amortizuara në...

26.01.2013  

Dy fjalë mbi letrën publike, para epilog të konfliktit në PDK nga z. Jakup Krasn
Nëse shprehimisht them dy fjalë,mos ma zini për të madhe nëse kaloj mbi...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]