Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv


03.11.2014  

Zgjidhje të krizës politike ka, ka madje më shumë së një alternativë
Tash sa kohë, kam vërjetje, më shumë se verejtje kam marr nga miq e...

02.11.2014  

Emission më ndermjetsim të këshillit të pajtimit
Edhe një emision më vlerë në emisionin ,,Arkivi ne RTK”Tema :Falja e...

02.11.2014  

Koment në linkun e një mikut tim
Xun Çetta : Fadil i nderuar, kjo është pasojë ose te themi me but,...

02.11.2014  

Kujdes në zbardhje e hulumtim ngase edhe deformimi i qellimshëm është krim
Çfarëdo botimi, më gabime të cilat humbin gjurmen deri në ato permasa...

01.11.2014  

Koment-vlerësim të sinqert, art. të autorit më të cilin nuk njihem aq për së a
Nuk e paskam lexuar komentin këtu, gjegjësisht artikullin analizë të z....

31.10.2014  

Dava Gjergji, për mes këngës sajë, ajo shndrrohet në aktore të ngjarjës
Këngëtare, veprimtare, aktore e ngjarjeve politike e diplomatike , jo...

30.10.2014  

Sot 30.10.2014 ishin dy emisione që të mos dhimbëset koha ti degjosh
,,Jeta në Kosovë” nga Jeta Xharra si dhe emisioni ,,Target” nga Donat...

28.10.2014  

Nga tentativa për neglizhim të rënëve, tani ,duam apo jo, vepra e tyre nuk vdes
Sa më vonë aq më e lavdishme do dali rënja e gjithë atyre të cilët...

24.10.2014  

Fillimi i standardeve për ndeshjen ishte politikë dhe tani politika gjykoj…
Pa ma keqkuptuar të tjerët unin tim, personalisht i kam parapar...

22.10.2014  

Të u kthehemi miqëve e veprimtarëve mes nesh pa dallim...
Ftoj gjithëata shokë, miq e veprimtar, qytetar të...

20.10.2014  

Promovimi i parë i ,,Një rezistencë ndryshe” edhe në Zvicër
Dje 19.10.2014 në Emmenbrücke, ishte promovimi i parë i librit ,,Një...

18.10.2014  

A nuk po na perseritet historia e pergjakshme më Serbinë ? Thyerjet e pronave Sh
Nuk kam kohë, durim as shendetin ti komentoj thyerjet e pronave...

16.10.2014  

Parase nga Serbia, fajin ta kërkojm nga vetvetja
Unë, mund të heshti ashtu siq po më shtyejn ta bëj këtë gjë, por kjo do...

14.10.2014  

Jo pre e provokimeve të Serbisë tani edhe në sport
Masat çfarë ka ndermarr Serbia dhe format anti kulturës sportive e...

13.10.2014  

F T E S ËWählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]